Menu

Historia

Hotellin viralliset avajaiset pidettiin 13.6.1991 ja hotellissa oli 165 huonetta. Hotellin alkuperäinen strategia oli toimia korkealuokkaisena kokous- ja liikemieshotellina.

Tuohon aikaan ravintoloita oli neljä: Ravintola Old Station, Vin Cafe Chantal, Bierstube Hertas ja Night Club Poolside. Hertaksen päätuotteena olivat olut ja makkara eri muodoissaan. Tämän lisäksi hotellissa toimi kolme baaria: Lobby Bar Checkpoint, Terrace Bar ja van Business-kerroksen asukkaille tarkoitettu baari.  Kokoushuoneita oli 22 ja tilat tyydyttivät vaativankin asiakkaan tarpeet. Esimerkiksi telekonfrenssit mahdollistivat videoneuvotteluttilat. Yhden hengen hotellihuone maksoi korkeimmillaan 700 markkaa yhdeltä yöltä. Hotellin luxus palveluihin kuuluivat omat autokuskit.

Lamavuodet ja väärä strategiavalinta vaikuttivat myynteihin ja niinpä hotellin strategiaa muutettiin: "Rentoutumista ja vapaa-aikaa signaloiva hotelli". Tällöin myös "syntyi" nykyinen Ravintola Tulisuudelma, missä jo silloin soitettiin elävää musiikkia, torstaisin pidettiin naisten tansseja ja viikonloppuisin tanssittiin kotimaisen orkesterin johdolla sekahakutansseja. Strategian muutoksen myötä myös huoneen kuin huoneen sai edullisesti 490 markkaa per huone per yö.

Vuonna 1994 hotellin nimeksi muutettiin Sokos Hotel Vantaa. Tulisuudelma ja yökerho nauttivat paikkakunnan "ykköspaikan maineesta".

Laajennusosa valmistui vuonna 2004 ja vuosikymmenten saatossa hotellista on kehkeytynyt maankuulu kokous- ja live-esiintyjien keidas. Nykyinen nimi Original Sokos Hotel Vantaa sai muotonsa S-Ryhmän brändimuutoksen myötä vuonna 2013.

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hertaksentie 2 01300, Vantaa
location
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
directions
parking