Harrasteet

Hotellissa on hyvin varusteltu kuntosali ja hotellin ympäristössä on upeat ulkoilumahdollisuudet. Pub Hertaksesta löytyy erilaisia videopelejä sekä mahdollisuus pelata biljardia ja heittää tikkaa.

Tikkurilan Urheilupuisto sijaitsee 1,5 km ja Tapanilan Urheilukeskus 4,5km päässä hotellista.

Tikkurilan urheilupuisto on moni-ilmeinen urheilun ja vapaa-ajankeskus, joka tarjoaa sinulle puitteet monipuoliseen liikuntaan ikään ja kuntoon katsomatta. Lajivalikoimasta löydät jääkiekon ja muiden jäälajien lisäksi mm. salibandyn, uinnin ja muut vesiurheilulajit, kori-, lento-, käsi- ja sulkapallon, keilailun, painin ja muut kamppailulajit sekä biljardin.
Urheilupuistossa sijaitseva Valtti Areena toimii monipuolisena jääurheilun tapahtumapaikkana, joka lisäksi kesäisin tarjoaa loistavat tilat mm. rullakiekolle. Yhdessä Urheilupuiston muiden palveluiden kanssa Valtti Areena ja harjoitusjäähalli tarjoavat toiminnallisen ympäristön eri lajien urheiluleireille. Lisäksi Valtti Areenalla sijaitsee noin 80 m2 kokoinen peilisali joka soveltuu oheisharjoitteluun sekä esimerkiksi tanssituntien pitopaikaksi.

Tapanilan Urheilukeskus on Suomen monipuolisin sisäliikuntakeskus, jossa vierailee vuosittain yli miljoona vierasta. Urheilukeskusta on jo yli 50 vuoden ajan hallinnoinut yksityinen Tapanilan Urheilutalosäätiö. Tapanilan urheilukeskus vuokraa liikuntatiloja yksityishenkilöille, urheiluseuroille, yrityksille ja yhteisöille.

puhelin
Soita +358 20 1234 618 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hertaksentie 2 01300, Vantaa
location
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
directions
parking