Menu

Historia

Olitpa liikkeellä vapaa-ajan tai työn merkeissä, olemme mitä matkaltasi toivot – odotettu lomakohde, kylpylä, yhteistä tekemistä, juhlatila tai inspiroiva kokouspaikka – mutta ennen kaikkea virtaa antava tauko arjesta.

Hotellimme sijaitsee Pohjoismaiden suurimmassa viihde- ja kauppakeskuksessa, lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja pääkaupunkiseudun nähtävyyksiä. Sijainti liikenteen solmukohdassa tarkoittaa, että meille on helppo tulla mistä tahansa – niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Maksuton shuttle bussimme palvelee aamu- ja iltalennoilla kulkijoita.    

Millainen fiilis, sellainen huone

Viihtyisät Energy-huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa, joten huveja ja hemmottelua ei tarvitse etsiä yhtä hissimatkaa kauempaa. Isot ikkunat lentokoneiden bongailuun ja seinältä avautuvat lisävuoteet ovat varsinkin pienten lomailijoiden mieleen.

Vuonna 2019 avattu uusi hotellisiipi nosti yöpymisen aivan uudelle tasolle. Pirteän punainen ja muodoltaan vauhdikas Wing pitää sisällään kolme tyylikästä huoneteemaa kuudessa kerroksessa. Valittavanasi on elämäniloinen Joy, inspiroiva Flow ja aikuisten omaan rentoutumiseen suunniteltu Harmony. 

Mitä haluaisit tänään tehdä?

Samassa rakennuksessa sijaitseva viihdekeskus Flamingo tarjoaa unohtumattomia kokemuksia jokaiseen makuun. Voit käydä elokuvissa, keilata, hohtogolfata, seikkailla virtuaalipuistossa, paeta Prison Islandin salaisista selleistä tai nostaa hien pintaan kuntokeskus Elixiassa. Flamingo Span Vesipuistossa vesipedot polskuttelevat sydämensä kyllyydestä ja kylpylässä nautitaan höyrysaunasta, porealtaista ja hemmottelevista hoidoista. Yhdyskäytävän kautta pääset kauppakeskus Jumboon, joka tarjoaa todellista shoppailun ilotulitusta kolmen kerroksen voimin. Eikä nälkä haittaa menoa, kun saman katon alta löydät kymmeniä erilaisia ravintoloita.

Elämä ei ole aina pelkkää lomaa – se on myös juhlaa!

Break Sokos Hotel Flamingo on myös juhla- ja kokoushotelli, josta löytyy muun muassa 12 modernia, hyvin varusteltua kokoustilaa. Ylpeänä esittelemme myös uuden tapahtumatila Eventin, joka on loistava mahdollisuus näyttelyille, tuotelanseerauksille, illallisille, messuille ja seminaareille. Aja vaikka auto sisään! 

Hyvää yötä ja herkullista huomenta

Tapahtumarikkaan illan päätteeksi kietoudutaan pehmeään peittoon ja nukahdetaan suloisiin uniin mukavassa vuoteessa. Aamulla vieraitamme odottaa monipuolinen ja runsas Break-aamiainen valoisassa Bankett Flamingo -salissa. Saat energiaa koko päivään!

Varauksellasi teet vastuullisen valinnan. Hotellilla on Green Key -ympäristömerkki tunnustuksena ympäristön eteen tehdystä työstä. 

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking