Menu

Harrasteet

Uimahalli 1,4 km
Hietalahdessa sijaitseva Vaasan uimahalli toimii mm. uinti- ja sukellusseurojen harjoittelupaikkana. Yhteensä neljä allasta tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kuntouintiin, vesijuoksuun sekä erilaisiin ohjattuihin vesijumppiin. Suurin allas on 50 metrinen ja sen vieressä oleva katsomo muodostavat toimivan kokonaisuuden erilaisia kilpailuja varten. Myös hyppytorni ja ponnahduslaudat ovat asiakkaiden käytössä.
 

Vaasa Arena jäähalli 2,6km
Vaasan Sportin kotiareena tarjoaa puitteet jääurheiluun. Pääkaukalon lisäksi arenalta löytyy kolme harjoitusjäätä sekä erilaisia ryhmä- ja toimistotiloja.
 

Botniahalli 6 km
Mustasaaren puolella sijaitsevassa todellisessa monitoimihallissa löytyy puitteet yleisurheiluun, salibandyyn ja jalkapalloon. Täysmittaiset kentät ja laadukkaat yleisurheilupuitteet mahdollistavat harjoittelun niin yksilöille kuin joukkueillekin.
 

Kaarlen kenttä 2,4km
Hietalahdessa sijaitsevalla kentällä harrastetaan yleisurheilua, amerikkalaista jalkapalloa sekä jalkapalloa. Vaahteraliigaa pelaava Wasa Royals pelaa kotiottelunsa Kaarlen kentällä.
 

Elisa Stadion 1,6 km
Upouusi Elisa Stadion on Vaasan Palloseuran VPS:n kotistadion, joka valmistui heinäkuussa 2016. Vaasan jalkapallon kehto tarjoaa katsomopaikkoja aina 6000 katsojalle ja mahtavat puitteet lajiharjoitteluun. Elisa Stadionista käytetään myös nimeä Hietalahden jalkapallostadion.
 

Pesäpallostadion 1,6 km
Hietalahdessa sijaitseva hiekkapohjainen stadion on pesäpalloilijoiden pelikenttä. Pelejä pystyy seuraamaan avokatsomoista. Lisäksi stadionin yhteydestä löytyy minigolfrata.
 

Golf-kenttä 7,1 km
27-reikäiseltä golfkentältä löytyy väyliä kaikentasoisille pelaajille. Hyvin hoidetulla kentällä on myös kaksi harjoitusviheriötä ja harjoitusbunkkeri. Klubitalolta löytyy ravintolapalveluiden lisäksi Caddiemaster ja Proshop.
 

Ristinummen frisbeegolfrata 6,3 km
Nykyään 18-väyläinen frisbeegolfrata tarjoaa haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Radalta löytyy erilaisia ratatyyppejä sekä erilaisia pinnanmuotoja, mikä mahdollistaa monipuolisen tekniikan harjoittelun.
 

TennisCenter 2km
Elisa Stadionin vieressä sijaitseva Tennis Center tarjoaa tenniksen lisäksi puitteet sulkapallolle, squashille, futsalille ja salibandylle. Tiloista löytyy myös kuntosali ja erilaisia pelipöytiä pingikselle, biljardille ja snookerille. Tenniskenttiä löytyy sekä sisä- että ulkotiloista.
 

Monitoimiviheriö 2km
Rytilaakson Fennia Arenan monitoimiviheriöllä pelataan jalkapalloa monella tasolla. Kenttiä löytyy useita, joten viheriölle mahtuu useampi joukkue samaan aikaan. Monitoimiviheriö toimii erityisesti juniorijoukkueiden harjoittelupaikkana.
 

Öjbergetin kuntoportaat
Kuntoportaiden pituus on 145 metriä, korkeusero maasta huipulle 40 metriä ja askelmia on 271. Tasaisin välimatkoin on kaksi levähdystasannetta, joissa molemmissa on myös penkit. Portaiden molemmin puolin kulkevat kaiteet.

Gerbynmäen kuntoportaat

Portaiden pituus on noin 59,3 metriä ja askelmia lähtötasanteelta 133. Rappujen nousukulma on 21 astetta koko nousun ajan. Keskellä portaita on yksi levähdyspaikka.
 

Muuta:

Biljardi

Jousiammuntarata                        

Kuntoradat

Ampumahalli

Keilahalli

ZIP-adventure park

Seinäkiipeily

puhelin
Soita 020 780 8850 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
location
Kauppakeskus Rewell 101 65100, Vaasa
location
Kauppakeskus Rewell 101
65100, Vaasa
directions
parking