Liikunnallinen Vaasa

Lähialueen liikuntapaikkoja

 

Tarkista palvelun saatavuus palveluntarjoajan omalta nettisivulta!

 

Uimahalli 1,4 km

Hietalahdessa sijaitseva Vaasan uimahalli toimii mm. uinti- ja sukellusseurojen harjoittelupaikkana. Yhteensä neljä allasta, tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kuntouintiin, vesijuoksuun sekä erilaisiin ohjattuihin vesijumppiin.

 

Vaasan Uimahalli

 

Elisa Stadion 1,6 km

Upouusi Elisa Stadion on Vaasan Palloseuran VPS:n kotistadion, joka valmistui heinäkuussa 2016. Vaasan jalkapallon kehto tarjoaa katsomopaikkoja aina 6000 katsojalle ja mahtavat puitteet lajiharjoitteluun. Elisa Stadionista käytetään myös nimeä Hietalahden jalkapallostadion.

 

Elisastadion

 

TennisCenter 2km             

Elisa Stadionin vieressä sijaitseva Tennis Center tarjoaa tenniksen lisäksi puitteet sulkapallolle, squashille, futsalille ja salibandylle. Tiloista löytyy myös kuntosali ja erilaisia pelipöytiä pingikselle, biljardille ja snookerille. Tenniskenttiä löytyy sekä sisä- että ulkotiloista.

 

Tennis Center Vaasa

 

Ristinummen frisbeegolfrata 6,3 km

Nykyään 18-väyläinen frisbeegolfrata tarjoaa haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Radalta löytyy erilaisia ratatyyppejä sekä erilaisia pinnanmuotoja, mikä mahdollistaa monipuolisen tekniikan harjoittelun.

 

Monitoimiviheriö 2km

Rytilaakson Fennia Arenan monitoimiviheriöllä pelataan jalkapalloa monella tasolla. Kenttiä löytyy useita, joten viheriölle mahtuu useampi joukkue samaan aikaan. Monitoimiviheriö toimii erityisesti juniorijoukkueiden harjoittelupaikkana.

 

Öjbergetin raput 9km

Sundomissa sijaitsevalle Öjbergetin mäelle on elokuussa 2019 avattu kaikille avoimet kuntoportaat.
Kuntoportaiden pituus on 145 metriä, korkeusero maasta huipulle 40 metriä ja askelmia on 271. Tasaisin välimatkoin on kaksi levähdystasannetta, joissa molemmissa on myös penkit. Portaiden molemmin puolin kulkevat kaiteet.
Kuntoportailla ei ole talvikunnossapitoa, sillä mäki toimii talvella laskettelukeskuksena. Nastakengillä ei portaissa saa kävellä, eikä myöskään polkupyörillä ole asiaa portaisiin.

 

puhelin
Soita +358 20 1234 619 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hovioikeudenpuistikko 18 65100, Vaasa
location
Hovioikeudenpuistikko 18
65100, Vaasa
directions
parking