Menu

Liikunnallinen Vaasa

Lähialueen liikuntapaikkoja

 

Tarkista palvelun saatavuus palveluntarjoajan omalta nettisivulta!

 

Vaasan Uimahalli 1,4km

Hietalahdessa sijaitseva Vaasan uimahalli toimii mm. uinti- ja sukellusseurojen harjoittelupaikkana. Yhteensä neljä allasta, tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kuntouintiin, vesijuoksuun sekä erilaisiin ohjattuihin vesijumppiin.

 

Lemonsoft Stadion 1,6km

Upea Lemonsoft Stadion on Vaasan Palloseuran VPS:n kotistadion, joka valmistui heinäkuussa 2016. Vaasan jalkapallon kehto tarjoaa katsomopaikkoja aina 6000 katsojalle ja mahtavat puitteet lajiharjoitteluun. Lemonsoft Stadionista käytetään myös nimeä Hietalahden jalkapallostadion.

 

Tennis Center Vaasa 2km

Lemonsoft Stadionin vieressä sijaitseva Tennis Center tarjoaa tenniksen lisäksi puitteet sulkapallolle, squashille, futsalille ja salibandylle. Tiloista löytyy myös kuntosali ja erilaisia pelipöytiä pingikselle, biljardille ja snookerille. Tenniskenttiä löytyy sekä sisä- että ulkotiloista.

 

Ristinummen_frisbeegolfrata_6,3km

Nykyään 18-väyläinen frisbeegolfrata tarjoaa haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Radalta löytyy erilaisia ratatyyppejä sekä erilaisia pinnanmuotoja, mikä mahdollistaa monipuolisen tekniikan harjoittelun.

 

Frisbeegolfrata Arboretum Hietalahti

Vähän pienempi 12-väyläinen rata löytyy ihan ydinkeskustan tuntumasta. 

 

Monitoimiviheriö 2km

Rytilaakson Fennia Arenan monitoimiviheriöllä pelataan jalkapalloa monella tasolla. Kenttiä löytyy useita, joten viheriölle mahtuu useampi joukkue samaan aikaan. Monitoimiviheriö toimii erityisesti juniorijoukkueiden harjoittelupaikkana.

 

Öjbergetin kuntoportaat 9km

Sundomissa sijaitsevalle Öjbergetin mäelle on elokuussa 2019 avattu kaikille avoimet kuntoportaat.
Kuntoportaiden pituus on 145 metriä, korkeusero maasta huipulle 40 metriä ja askelmia on 271. Tasaisin välimatkoin on kaksi levähdystasannetta, joissa molemmissa on myös penkit. Portaiden molemmin puolin kulkevat kaiteet.
Kuntoportailla ei ole talvikunnossapitoa, sillä mäki toimii talvella laskettelukeskuksena. Nastakengillä ei portaissa saa kävellä, eikä myöskään polkupyörillä ole asiaa portaisiin.

 

puhelin
Soita +358 20 1234 619 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hovioikeudenpuistikko 18 65100, Vaasa
location
Hovioikeudenpuistikko 18
65100, Vaasa
directions
parking