Muut palvelut

 • Unohditko tulostaa matkaliput tai jäikö oma tietokone kotiin? Ei hätää, asiakkaidemme käytettävissä on rauhallinen Konttori, jossa on mahdollisuus tietokoneen ja tulostimen maksuttomaan käyttöön. Konttorin kirjastosta voit myös lainata iltalukemista.
   
 • Mikäli haluat hemmotella itseäsi esimerkiksi viikonloppuloman kunniaksi huoneaamiaisella tai nauttia vaikkapa burgerin, voit tilata ruokaa ja juomaa ravintola Sevilla & Co:n huonepalvelusta. Huonepalvelu on auki ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Huonepalvelulisä lisätään laskun loppusummaan. Katso aukioloajat osoitteesta www.raflaamo.fi/fi/turku/sevilla-turku
   
 • Matkalaukussa rypistyneet vaatteet saat kätevästi silitettyä kaikista huoneistamme löytyvillä silitysvälineillä. Mikäli pitkän majoituksen aikana kaipaat vaikka puhtaita vaatteita, pesulapalvelumme on saatavilla lisämaksusta jokaisena arkipäivänä (ma-pe). Jätät vain pesulaan lähetettävät vaatteet hotellin vastaanottoon klo 9 mennessä aamulla ja vaatteet palautuvat samana päivänä klo 18 mennessä. Helppoa ja huoletonta, eikö vain?
   
 • Perheen pienimmille matkalaisille löytyy kesäsesongin ajan puuhasteltavaa Onni Oravan leikkihuoneessa. Muina ajankohtina ravintola Sevillassa on pieni leikkinurkkaus lasten käyttöön. Käykö aika pitkäksi tai kaipaatko iltasatua? Onni Oravan kirjanurkasta löytyy pelejä ja kirjoja lainattavaksi huoneeseen.
   
 • Jos menojalkaa vipattaa, kannattaa hyödyntää hotelliasiakkaiden maksuton sisäänpääsy Original Sokos Hotel Hamburger Börsin yöravintoloihin (ei koske ohjelmailtoja). Muita menovinkkejä saat hotellin vastaanotosta.
 • Hotellin erinomaisen sijainnin ansiosta lähistöltä löytyy niin suurempia tavarataloja kuin pienempiä liikkeitä. Majoituksen ajan hotellin asiakkaat saavat etuja tavaratalo Sokos Wiklundilla avainkorttikoteloa näyttämällä. Normaalihintaisista tuotteista saa 5-10 % alennuksen (ei koske tupakka, alkoholi, Veikkaus, aikakausilehdet, postimerkit) sekä 10 % alennuksen Wiklundin apteekin reseptivapaista tuotteista. Jos haluat hemmotella itseäsi, saat 10 % alennuksen Sokos Wiklundilla sijaitsevan W Hyvä Olo hoitolan hoidoista. Suosittelemme varaamaan hoidot etukäteen suoraan W Hyvä Olo hoitolasta.
   
 • Mikäli päivän rientojen tai pitkän työpäivän jälkeen löytyy vielä energiaa, hotellin kuntohuone on veloituksetta käytettävissä. Kuntohuoneesta löytyy muun muassa crosstrainer, kuntopyörä, juoksumatto sekä jumppapallo. 
   
 • Jos haluat tutustua kaupunkiin ennen sisäänkirjautumista tai hotelliviipymän jälkeen, voit keventää taakkaasi ja jättää matkatavarasi säilytykseen hotelliin veloituksetta. 
puhelin
Soita 02-337301
location
Eerikinkatu 23 20100, Turku
location
Eerikinkatu 23
20100, Turku
directions
parking