Menu

Green Key

Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon ympäristön hyvin voinnin. 
Tästä todistuksena Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneelle on myönnetty Green Key –merkki. 
Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Ympäristösertifioitujen hotellien myötä matkustajilla on entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään.
 
Green Key näkyy meillä, niin huoneen tekniikassa kuin päivittäisessä siivouksessakin. Käytämme esimerkiksi huoneidemme hanoissa ja suihkuissa veden säästörajoittimia veden virtauksen sääntelyyn sekä suosimme asiakas pesulapalveluissamme paikallista toimijaa. Valaistuksessamme on käytetty kauttaaltaan led-valoja ja valaistus on suunniteltu toimimaan energiatehokkaasti. Sähköt aktivoituvat ja toimivat huoneessa vain avainkortilla ja huoneen valaistus on suunniteltu käytännölliseksi ja vieraillemme miellyttäväksi. Olemme vähentäneet muovin käyttöä, esimerkiksi muovikassien sijaan käytämme paperikasseja, kertakäyttöastiamme ja pillimme ovat biomuovia tai kierrätys materiaalia. Vältämme muovituotteiden käyttöä esimerkiksi asiakaspalvelutavaroissamme. Lisäksi käytämme paljon luomu- ja lähituotteita ravintolassamme sekä aamiaisellamme. Suosimme yhteistyökumppanina aina paikallisia toimijoita. Huoneissamme on energiaa säästävät äärettömän hiljaiset säteilijäviilentimet ja -lämmittimet. Vieraamme voivat säätää lämpötilaa itse huoneessa omien mieltymyksien mukaisesti.
 
Vältämme turhaa paperinkulutusta ja kierrätämme jätteet tehokkaasti. Huoneissamme on lajittelumahdollisuus roskille sekä pyyhkeitä voi käyttää useammin kuin kerran säästääkseen vettä. Vieraamme voivat myös itse päättää toivovatko välisiivousta vierailun aikana. 
Kannustamme asiakkaitamme ympäristöystävällisempään kulkemiseen tarjoamalla kevät- ja kesäkaudella pyöriä lainattavaksi ja kerromme mielellämme parhaimmat pyöräily- sekä kävelyreitit ja neuvomme paikallisen julkisen liikenteen käytössä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ympäristön hyväksi.
 
Lisää infoa Green Key:stä ja vastuullisesta matkailusta voit lukea Sokos Hotels -ketjun Green Key -sivulta »
puhelin
Soita +358 300 870 040 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Humalistonkatu 2 20100, Turku
location
Humalistonkatu 2
20100, Turku
directions
parking