Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

(Hotelli)legenda Turun sydämessä

Turussa kokoonnutaan kauppatorille, ja kahviloihin vaihtamaan kuulumisia. Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä majoitut turkulaisten tapahtumien ja energisen tunnelman ytimessä.

Suomen Turku on kompakti paketti tasokasta kulttuuria, kepeää viihdettä, herkullisia ravintoloita, Aurajoen elämää ja hienoa historiaa. Legendaarinen Original Sokos Hotel Hamburger Börs on tuhansien tarinoiden ja kohtaamisten talo Turussa, sykkivä sydän kauppatorin laidalla. Istahda aulabaarimme ikkunapöytään tai iloisen bistron sohvaan tarkkailemaan kadun ja viereisen torin elämää. Tai kurkistele kauppatorille kattosaunamme terassilta - ihosi vielä höyrytessä hyvän löylyn ja uinnin jäljiltä.

Hamburger Börs on ollut suomalaisen hotelli- ja ravintolamaailman ikoni jo vuodesta 1895, jolloin Börsissä alettiin tarjoilla vieraille ruokaa ja juomaa Oscar Waldemar Aspelundin toimesta. Vuonna 1898 Hamburger Börsin osti tukholmalainen neiti Wallina Valtin, joka laajensi Börsin hyvätasoiseksi hotelliksi. Ensimmäiset hotellihuoneet, 14 kappaletta, sisustettiin vuonna 1904 ja Hamburger Börsistä tuli aikansa loistohotelli show-ohjelmineen.

Nälän tai janon yllättäessä piipahda ravintolaamme Frans & Emilie -bistroon nauttimaan ranskalaisia herkkujamme - turkulaisella vivahteella tietenkin. Ravintolat eivät Turussa, Suomen ruokapääkaupungissa, ihan heti lopu. Lähde kaupungille ja etsi oma suosikkisi vaikka Wiklundilta tai läheisen Aurajoen rannalta.

Aamukahvin kuumalla maidolla ja tuoreet leivät maiskuttelet jugendhenkisessä ravintolasalissamme. Täältä on hyvä aloittaa Turku-päivä hotelliyösi jälkeen!

Kun Turku-elämyksesi kaipaa lisätietoa, kysy meidän kaupunkieksperteiltämme Logomon viihdekonserteista, museoiden näyttelyistä, viihtyisimmistä viinibaareista tai Turun parhaista putiikeista! Vastaanottomme on matkailutoimisto minikoossa, joka tarjoaa aina kiinnostavimmat vinkit vieraille.

Kiertele, nautiskele, kävele ja viihdy. Turku alkaa Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs on myös vastuullinen hotellivalinta. Hotellilla on Green Key -ympäristömerkki sekä Allergiatunnus. Saunapalveluillemme on myönnetty Sauna from Finland -laatusertifikaatti.

location
Kauppiaskatu 6 20100, Turku
Kauppiaskatu 6
20100, Turku
parking
puhelin
fax
02-3373120

Asiakaspalautteet

Hotelli on uskomattoman ytimessä - tuon keskustammassa ei voisi kyllä Turussa sijaita!

Todella kivaa kun hotellissa on uima-allas ja kunnollinen saunaosasto

Sisäänkirjautuessa henkilökunta oli hyväntuulista ja palvelu rauhallista

Hyvä aamupala; mm. karjalanpiirakat ja sai kuohukermaa kahvuiin

Netistä poimittua

 

Lue mitä mieltä hyvinvointivalmentaja ja -kirjailija Aino Mäkelä oli vierailustaan hotellissamme Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä, siirry blogiin tästä

Kesäinen Turku ja vauvamatkailua, lue lisää

 

Kohteena maailma -bloggaaja Ramin visiitissä Turkuun ja Naantaliin kerrotaan miten perheen kaksipäiväinen loma Turussa sujui

Lue lisää>>

 

 

Testing Turku on blogi, jossa vierailevat kirjoittajat koeajavat Turun seudun matkailukohteita ravintoloista museoihin, hotelleihin, teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Blogin isäntänä on alueellinen matkailuorganisaatio Visit Turku.
Lue tästä>>