Tilaussauna

Tilaussauna Original Sokos Hotel Hamburger Börs Turku

Rentouttavaa kylpemistä - kaupungin katolla

Original Sokos Hotel Hamburger Börsin saunatilat kutsuvat nauttimaan lempeistä löylyistä. Tilaussaunamme lauteille ja pukuhuoneeseen mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Hotellin ylimmästä, 7. kerroksesta on upeat näkymät yli Kauppatorin - Turun sydämen. Kokousten jälkeen kihisevä kiuas ja leppoisa yhdessäolo saavat unohtamaan työkiireet. Löylyttelyn ilon on mukavaa myös kaveriporukan kesken - vaikka ennen jatkoja Börsin ravintoloissa.

Pulahda altaaseen tai vilvottele parvekkeella

Saunaosastomme 14-metrisen uima-altaan virkistävissä vesissä huuhtoutuvat viimeistään arkiset rasitukset. Käytettävissäsi on myös vesipainoja ja vesijuoksuvöitä. Voit myös vilvotella tilaussaunan parvekkeella ja nauttia upeasta näkymästä kaupungin katolla. Saunahintamme sisältävät uima-altaan käytön, pyyhkeen ja saunatarvikkeet.

Tutustu virtuaalisesti tästä

Maukkaat purtavat

Saunassa maistuvat kylmät juotavat ja pienet purtavat. Saunaosastomme yhteydessä on Takkakabinetti, johon voit ennakkoon tilata suolaista tai makeaa, tietysti janonsammuttajien kera. Lisätietoja tarjoilusta, saunan juomakaapista sekä saunapaketeistamme myyntipalvelustamme.

Tutustu Oscar Pub & Grillin saunamenuun tästä>>

Alkoholilainsäädäntöön viitaten pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että saunaosastomme on anniskelualuetta ja järjestyksenvalvomamme on tarvittaessa velvollinen tarkistamaan että tiloissamme ei nautia omia alkoholipitoisia juomia.

 

Lisätiedot ja varaukset:
TOK:n hotellien ja ravintoloiden Myyntipalvelu, puh. 02-337 381

Pyydä tarjous>>

Pyydä tarjous
puhelin
location
Kauppiaskatu 6 20100, Turku
location
Kauppiaskatu 6
20100, Turku
directions
parking