Ravintolat

Tee pöytävaraus helposti

Tee pöytävaraus ruokaravintoloihimme vaivattomasti netissä ao. linkeistä ja saat vahvistuksen sähköpostiisi tai tekstiviestinä.

FRANS & EMILIE

Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Emilie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista Börsin katon alle!

 

 

Wiklundilta, hotellin välittömästä läheisyydestä löydät laajan valikoiman juoma- ja ruokavaihtoehtoja jokaiseen makuun.

TRATTORIA WIKLUND

Trat­to­ria on iloa ruo­as­ta ja ja­ka­mi­ses­ta, se on mie­li­hy­vää yh­des­sä­olos­ta ja yh­tei­sis­tä, tu­le­vai­suu­teen voi­maa an­ta­vis­ta het­kis­tä. Trat­to­rian maut ja tun­nel­mat joh­dat­ta­vat sinut ja ys­tä­vä­si kohti par­hai­ta yh­tei­siä ko­ke­muk­sia. Trat­to­ria pal­ve­lee Wiklun­din 2. ker­rok­ses­sa - Ter­ve­tu­loa!
Au­kio­loa­jat ja ajan­koh­tais­ta tie­toa löy­dät tästä >>

RAPIDO WIKLUND

Ra­pi­do on rai­kas ja mau­kas All Day Deli, jossa ruoka val­mis­te­taan ren­non reip­paal­la ot­teel­la. Nau­tis­ke­le ren­non raik­kaas­sa ra­vin­to­las­sa bur­ge­reil­la ja sa­laa­teil­la, pii­pah­da ha­ke­maan kahvi tai smoot­hie tai tule po­ru­kal­la af­terwor­keil­le. Ra­pi­do Wiklund si­jait­see Wiklun­din 2. ker­rok­ses­sa. Ter­ve­tu­loa - näh­dään Ra­pi­dos­sa!
Au­kio­loa­jat ja ajan­koh­tais­ta tie­toa löy­dät tästä >>

VENN WIKLUND

VENN on vii­niä ja ys­tä­viä. VEN­Niin on help­po pii­pah­taa drin­kil­le os­tos­päi­vän lo­mas­sa, töi­den jäl­keen tai unoh­tua vaik­ka koko il­lak­si. VEN­Nin va­li­koi­mis­ta löy­dät help­poa ja her­kul­lis­ta pur­ta­vaa, vieh­kei­tä vii­ne­jä ja kut­kut­ta­via cock­tai­le­ja. Meil­le on monta syytä tulla; olipa ky­sees­sä sit­ten after work, ys­tä­vät, tref­fit, pako ar­jes­ta tai juh­lat ja haus­kan­pi­to. 
Au­kio­loa­jat ja ajan­koh­tais­ta tie­toa löy­dät tästä >>

COFFEE HOUSE WIKLUND

Cof­fee House on mai­nio vaih­toeh­to aa­miais­pai­kak­si, yk­kös­va­lin­ta päi­vä­kah­vil­le ja vaik­ka ren­tou­tu­mi­sel­le vii­ni­la­sin kera ys­tä­vän! Me Cof­fee Houses­sa us­kom­me, että mauk­kaim­mat het­ket syn­ty­vät laa­duk­kais­ta ai­nek­sis­ta rak­kau­del­la ja am­mat­ti­tai­dol­la. Siksi Cof­fee Houses­ta saat aina am­mat­ti­lai­sen val­mis­ta­man kah­vin ja teen sekä meil­lä pais­te­tut crois­san­tit ja itse val­mis­te­tut ba­ge­lit, toas­tit ja smoot­hiet. Meil­lä nau­tit kah­vi­si aina vas­ta­jau­he­tun tuo­ree­na ja hy­väl­lä omal­la­tun­nol­la.
Au­kio­loa­jat ja ajan­koh­tais­ta tie­toa löy­dät tästä >>

WALO ROOFTOP BAR

Walo Roof Top Bar on sa­man­ai­kai­ses­ti sekä rou­hea, rento että tyy­li­käs. Te­ras­si on avoin­na ke­lien sal­lies­sa, mutta itse kat­to­baa­ri on ym­pä­ri­vuo­ti­nen vih­reä kei­das. Wiklun­din kat­to­baa­ri tar­joi­lee har­ki­tun va­li­koi­man tyy­lik­käi­tä juo­mia ja pai­kal­li­sia snack­se­jä.
Au­kio­loa­jat ja ajan­koh­tais­ta tie­toa löy­dät tästä >>

 

Lisätiedot ja varaukset:
Myyntipalvelu, Turku, puh. 02-337 381
puhelin
location
Kauppiaskatu 6 20100, Turku
location
Kauppiaskatu 6
20100, Turku
directions
parking