Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava kahden hengen huone, jonka sisustuksen värimaailmana on joko skandinaavisen sininen, karpalon punainen tai lämpimän tumman suklaan sävyinen. Varustukseen kuuluu tallelokero ja taulu-TV. Huoneessa on erilliset vuoteet

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä huoneita, joiden sisustuksen värimaailmana on joko karpalon punainen tai tumma suklaanruskea. Huoneen varustukseen kuuluu tallelokero, taulu-TV, parivuode ja suihku

Standard Triple

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Näiden tilavien kolmen hengen huoneiden värimaailma on joko skandinaavisen sinisävyinen tai lämpimän tumman suklaan sävyinen. Kylpyhuoneissa on joko amme tai suihku. Näissä huoneissa on erilliset vuoteet kolmelle. Varustukseen kuuluu tallelokero ja taulu-TV. Lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai lapselle.

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joiden sisustuksen värimaailmana on joko skandinaavisen sininen, karpalon punainen tai tumman suklaan ruskea. Huoneen varustukseen kuuluu tallelokero ja taulu-TV.

Junior Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viehättävissä ja tilavissa Junior Suiteissa on erillinen makuualkovi tai makuuhuone, jossa on leveä parivuode . Rentoon seurusteluun sopivissa olohuoneissa on joko 1-2 mukavaa divaania tai sohva joita voi käyttää myös lisävuoteina. Hyvin varustelluissa suiteissa on tallelokero ja taulu-TV.

Standard King

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä huoneita, joiden värimaailma on skandinaavisen sininen. Huoneissa on parkettilattia, leveä parivuode ja näkymä joko rauhalliselle sisäpihalle tai kauppatorille päin. Varustukseen kuuluu tallelokero ja taulu-TV. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Näissä huoneissa on skandinaavista muotokieltä ja hitunen glamouria. Huoneet sijaitsevat hotellin ylemmissä kerroksissa ja useimmissa kylpyhuoneissa on kylpyamme. Huoneissa on leveä parivuode , parkettilattia, tallelokero ja taulu-TV. Huoneissa on myös mukava divaani, jota on mahdollista käyttää lapsen lisävuoteena.

Saunallinen Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäät sviitit sijaitsevat ylimmässä 7. kerroksessa, josta on upeat näkymät kaupungin kattojen ylle. Näissä sviiteissä on erillinen makuuhuone, jossa on leveä parivuode . Sviiteissä on myös oma parveke , sauna ja suihku . Trendikkään Alvar Aalto-sviitin musta parketti, vaalea puu ja lämpimän luumun sävyt tekstiileissä antavat särmää ja asennetta. Olohuoneessa on aukipedattava sohva kahdelle aikuiselle tai lapselle. Wallina-sviitin puna-beige sisustus puolestaan huokuu vuosisadan alun glamouria ja olohuoneessa on kaksi mukavaa divaania, jotka soveltuvat myös lisävuoteiksi lapselle.