Original Sokos Hotel Hamburger Börsin henkilökunta suosittelee

BÖRSIN HENKILÖKUNTA SUOSITTELEE

Aboa Vetus & Ars Nova

Historian ja nykytaiteen museo Aboa Vetus & Ars Nova on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa, arkeologiaa ja nykytaidetta Turun keskustassa. Maanlainen Aboa Vetus esittelee keskiaikaisia raunioita ja runsasta esineistöä.  Rettigin palatsin yläkerrassa on vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä. Museokauppa on Turun keskustan laajin, poikkea myös viihtyisään kahvilaan.

 

Luostarinmäen käsityöläismuseo

Ainutlaatuinen ulkoilmamuseo, joka käsittää 18 pientä puutalokorttelia. Rakennukset säilyivät Turun palossa vuonna 1827. Taloihin on sisustettu käsityöläisten koteja ja verstaita. Idylliset pihapiirit houkuttelevat astumaan sisään Turun historiaan.

 

Taidemuseot

Turussa on kolme taidemuseota, joista Aurajoen varrella sijaitseva Wäinö Aaltosen museo toimii Turun kaupungin taidemuseona. Joen rannalla on myös nykytaiteen museo Ars Nova, Turun taidemuseo puolestaan sijaitsee Puolalanmäellä.

 

Turun Kauppahalli

Turun Kauppahalli pitää turkulaiset ruokaperinteet elossa – ja tuo kaupungin ruokakulttuuriin koko ajan uutta. Kauppahallista saat niin piknik-eväät kuin kotiin viemisetkin, oletpa sitten perinneherkkujen, luomun, lähiruoan tai kulinaaristen uutuuksien ystävä. Ostosten lomassa voit nauttia lounaan tai istuutua kahville.  Suomen pienimmän Alkon ja parhaan leipomon myymälän löydät myös Kauppahallista.
 

Logomo

Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia.

 

 

puhelin
location
Kauppiaskatu 6 20100, Turku
location
Kauppiaskatu 6
20100, Turku
directions
parking