Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Turun sydämessä, kauppatorin laidalla sijaitseva tyylikäs ja nykyaikainen hotelli. Original Sokos Hotel Hamburger Börsin ravintolamaailma on näyttävä ja antaa asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa joustavasti paikkaa saman katon alla mielialan mukaan. Original Sokos Hotel Hamburger Börsin parvekkeellisissa saunoissa sekä uima-altaalla koet rentouttavan hetken kaupungin katolla. Hotellin rauhalliset kokoustilat palvelevat jopa 160 hengen kokouksia.

location
Kauppiaskatu 6 20100, Turku
location
Kauppiaskatu 6
20100, Turku
directions
parking
puhelin
fax
02-3373120
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Hotelli on uskomattoman ytimessä - tuon keskustammassa ei voisi kyllä Turussa sijaita!

Todella kivaa kun hotellissa on uima-allas ja kunnollinen saunaosasto

Sisäänkirjautuessa henkilökunta oli hyväntuulista ja palvelu rauhallista

Hyvä aamupala; mm. karjalanpiirakat ja sai kuohukermaa kahvuiin

Netistä poimittua

Lue mitä tunnelmia ja muistoja teatteriviikonloppu, majoitus Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä Turussa sai aikaan, blogiin pääset tästä

 

 

Testing Turku on blogi, jossa vierailevat kirjoittajat koeajavat Turun seudun matkailukohteita ravintoloista museoihin, hotelleihin, teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Blogin isäntänä on alueellinen matkailuorganisaatio Visit Turku.
Lue tästä>>

Huoneet

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Tilava kahden hengen huone, jonka sisustuksen värimaailmana on joko skandinaavisen sininen, karpalon punainen tai lämpimän tumman suklaan sävyinen. Varustukseen kuuluu tallelokero ja taulu-TV. Huoneessa on erilliset vuoteet

Standard Queen

Parivuode

Viihtyisiä huoneita, joiden sisustuksen värimaailmana on joko karpalon punainen tai tumma suklaanruskea. Huoneen varustukseen kuuluu tallelokero, taulu-TV, parivuode ja suihku

Standard Triple

Erilliset vuoteet

Näiden tilavien kolmen hengen huoneiden värimaailma on joko skandinaavisen sinisävyinen tai lämpimän tumman suklaan sävyinen. Kylpyhuoneissa on joko amme tai suihku. Näissä huoneissa on erilliset vuoteet kolmelle. Varustukseen kuuluu tallelokero ja taulu-TV. Lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai lapselle.

Standard Single

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joiden sisustuksen värimaailmana on joko skandinaavisen sininen, karpalon punainen tai tumman suklaan ruskea. Huoneen varustukseen kuuluu tallelokero ja taulu-TV.

Junior Suite

Parivuode

Viehättävissä ja tilavissa Junior Suiteissa on erillinen makuualkovi tai makuuhuone, jossa on leveä parivuode . Rentoon seurusteluun sopivissa olohuoneissa on joko 1-2 mukavaa divaania tai sohva joita voi käyttää myös lisävuoteina. Hyvin varustelluissa suiteissa on tallelokero ja taulu-TV.

Economy Queen

Parivuode

Mukava kahden hengen huone, jossa on parivuode . Huoneet sijaitsevat hotellin alimmissa kerroksissa ja niistä on näkymä sisäpihalle päin. Joihinkin huoneisiin saattaa kantautua kaupungin tai ravintolan ääniä.

Standard King

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Viihtyisiä huoneita, joiden värimaailma on skandinaavisen sininen. Huoneissa on parkettilattia, leveä parivuode ja näkymä joko rauhalliselle sisäpihalle tai kauppatorille päin. Varustukseen kuuluu tallelokero ja taulu-TV. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Näissä huoneissa on skandinaavista muotokieltä ja hitunen glamouria. Huoneet sijaitsevat hotellin ylemmissä kerroksissa ja useimmissa kylpyhuoneissa on kylpyamme. Huoneissa on leveä parivuode , parkettilattia, tallelokero ja taulu-TV. Huoneissa on myös mukava divaani, jota on mahdollista käyttää lapsen lisävuoteena.

Saunallinen Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna

Tyylikkäät, vasta uudistetut sviitit sijaitsevat ylimmässä 7. kerroksessa, josta on upeat näkymät kaupungin kattojen ylle. Näissä sviiteissä on erillinen makuuhuone, jossa on leveä parivuode . Sviiteissä on myös oma parveke , sauna ja suihku . Trendikkään Alvar Aalto-sviitin musta parketti, vaalea puu ja lämpimän luumun sävyt tekstiileissä antavat särmää ja asennetta. Olohuoneessa on aukipedattava sohva kahdelle aikuiselle tai lapselle. Vallina-sviitin puna-beige sisustus puolestaan huokuu vuosisadan alun glamouria ja olohuoneessa on kaksi mukavaa divaania, jotka soveltuvat myös lisävuoteiksi lapselle.