Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel City Börs

Original Sokos Hotel Hotel City Börs Turussa on hyvä hotellivalinta. Vaivatonta ja toimivaa asumista rauhallisessa ja kompaktissa hotellissa, jossa on 60 hiljattain remontoitua huonetta. Huoneet ovat tilavia ja sopivat erinomaisesti perheille, pienille ryhmille ja pitkäaikaismajoittujille. Huoneet ovat savuttomia, ja niissä on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Hotelli sijaitsee Original Sokos Hotel Hamburger Börsiä vastapäätä. Sen käytössä on Sokos Wiklund -tavaratalon vieressä olevan rakennuksen ylimmät (5.–8.) kerrokset. Maksuton WiFi on asiakkaiden käytettävissä koko hotellissa.

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin sydämessä, Kauppatorin laidalla.  Kaikki merkittävimmät nähtävyydet ja ostospaikat ovat kävelymatkan päässä.

Kaikissa huoneissa on taulu-TV, jääkaappi (maksulliset juomat ja pikkunaposteltava saatavissa etukäteistilauksesta) ja vedenkeitin.  Kaikissa kerroksissa on mikroaaltouuni, minikirjasto ja tupakointiparveke. Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä kadun toisella puolella ovat käytettävissä vastaanotto, ravintolat, hotellisaunat ja uima-allas, ja siellä tarjoillaan myös aamiainen.

Saunat, uima-allas ja pieni kuntosali ovat maksutta asiakkaiden käytössä Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä kadun toisella puolella.

location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
location
Eerikinkatu 11
20100, Turku
directions
parking
puhelin
fax
02-3373120
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Kiva tilava huone, siisti ja tyylikäs. Lisäksi ikkunasta aukesi näkymä Turun torille. Huoneessa oli mukavat teekupit valmiina ja kun huoneesta poistui, oli käytävän päässä hunajat ja kaakaot. Siis kerta kaikkiaan hotelli vailla vertaa. Lisäksi asiakaspalvelu on todella ystävällistä ja rentoa. Otan tämän hotellin myös ensi kerralla kun käyn Turussa.

Netistä poimittua

Turku on kesäkaupunkien ykkönen
Lue tästä>>

Testing Turku on blogi, jossa vierailevat kirjoittajat koeajavat Turun seudun matkailukohteita ravintoloista museoihin, hotelleihin, teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Blogin isäntänä on alueellinen matkailuorganisaatio Visit Turku.
Lue tästä>>