Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel City Börs

Itsenäisen kulkijan hotellivaihtoehto, rento ja urbaani turkulainen

Haluatko asua omassa rauhassa keskellä kaupunkia? Elellä itsenäistä hotellielämää ja pujahtaa vaivatta Turun menoihin? Varaa hotellihuone Original Sokos Hotel City Börsistä!

Kompaktin kokoinen Original Sokos Hotel City Börs tarjoaa helpon majoitusvaihtoehdon itsenäisille, elämästä nauttiville citysinkuille, festareita kiertäville kaveriporukoille ja omatoimista lomaa viettäville lapsiperheille. City Börs on sopivan viihtyisä valinta myös pitkäaikaiseen majoitukseen.

Meillä asut tilavissa hotellihuoneissa, joissa kaikissa on jääkaappi ja vedenkeitin. Huonekerroksista löydät myös mikroaaltouunin ja iltalukemista varten minikirjaston.

Vastaanoton palvelut, aamiainen jugendsalissa, sauna ja uima-allas sekä ravintolapalvelut löytyvät Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä.

Siinäkin on etunsa, että sinulla on majoitus tavaratalon yläkerrassa. Sokos Wiklundilla teet hotellivierailusi aikana kaikki ne ostokset, joihin arjessasi ei jäänyt aikaa. W wine & delin hemmottelevat makeat ja suolaiset herkut sekä suositut sushit ja salaatit ovat helposti nautittavissa viinin, kuohuvan tai kahvin kanssa, ehdottomasti päivän kohokohtiasi.

Turku on Suomen ruokapääkaupunki, joten kiinnostavia ravintoloita riittää. Jos haluat nauttia iltapalaa omassa rauhassa, hae herkullista syötävää Sokos Wiklundin W wine & delistä tai poimi mukaan lähipuutarhojen herkkuja Turun kauppatorilta tai Wiklundin S-Herkusta. Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä sinua palvelevat Oscar Pub & Grill, rento Shamrockcafe sekä bistro Frans & Emilie.

Original Sokos Hotel City Börsissä vietät omatoimista hotellielämää. Hamburger Börsin palvelut ja koko Turku käden ulottuvilla.

Original Sokos Hotel City Börs on myös vastuullinen hotellivalinta. Hotellilla on Green Key -ympäristömerkki sekä Allergiatunnus.

location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
Eerikinkatu 11
20100, Turku
parking
puhelin
fax
02-3373120
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Kiva tilava huone, siisti ja tyylikäs. Lisäksi ikkunasta aukesi näkymä Turun torille. Huoneessa oli mukavat teekupit valmiina ja kun huoneesta poistui, oli käytävän päässä hunajat ja kaakaot. Siis kerta kaikkiaan hotelli vailla vertaa. Lisäksi asiakaspalvelu on todella ystävällistä ja rentoa. Otan tämän hotellin myös ensi kerralla kun käyn Turussa.

Netistä poimittua

Turku on kesäkaupunkien ykkönen
Lue tästä>>

Testing Turku on blogi, jossa vierailevat kirjoittajat koeajavat Turun seudun matkailukohteita ravintoloista museoihin, hotelleihin, teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Blogin isäntänä on alueellinen matkailuorganisaatio Visit Turku.
Lue tästä>>