Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu

 Sosiaalinen vastuu Sokos Hotelleissa
Sosiaalinen vastuu Sokos Hotelleissa

Henkilöstö on tärkein voimavaramme

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta on tärkein voimavaramme. Työviihtyvyyteen ja -hyvinvointiin panostetaan kouluttamalla henkilöstöä ja mittaamalla työtyytyväisyyttä säännöllisesti.
 
Sokos Hotelleissa työskentelee 2720 henkilöä. Keskeisin tavoitteemme on innostunut sekä konseptiemme sisällön ja merkityksen sisäistänyt henkilöstö. Mittaamme henkilökunnan työtyytyväisyyttä sekä esimiesten johtamista vuosittain.
 
Henkilökuntaa kannustetaan ottamaan vastuuta ja yllättämään asiakkaat päivittäisillä sankariteoilla eli poikkeuksellisen hyvillä asiakaspalvelutilanteilla. Sankariteot palkitaan vuosittain.
 
 
HENKILÖKUNNAN KOULUTUS

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti sekä S-ryhmän omassa koulutuslaitoksessa Jollas Instituutissa että muutoin. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus edetä urallaan S-ryhmän urapolkujen kautta. Uusille työntekijöille järjestetään aina kattava perehdyttämiskoulutus.
 
Vuonna 2014 aloitimme uuden Akatemia-nimellä toimivan valmennuskokonaisuuden, jonka tavoite on tukea Sokos Hotels -brändiuudistuksessa alkanutta kulttuurin muutosta. Akatemia tuo systematiikkaa tekemiseen ja kehittymiseen, ja se sisältää valmennuspolkuja eri tasoille: johto, coach, esimiehet, työntekijät. 
 
Vuonna 2015 Akatemia koostui yhdestätoista eri valmennuspäivästä ja Akatemian valmennuksiin osallistui yli 300 henkilöä.