Unikisan säännöt

Unikisan säännöt

Unikisan säännöt

Arvonnan säännöt (Anna äidille unta)

1. Kilpailun järjestäjä

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta, SOK Mara-ketjuohjaus, Sokos Hotels

Y-tunnus: 0116323-1

Osoite: PL 1, 00088 S-ryhmä

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voi osallistua 5.5.-10.5.2015 kertomalla kuka ystäväsi kaipaa yöunta ja miksi. Kilpailuun osallistumisen tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Palkinnon arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän tiloissa kilpailun järjestäjän toimesta 11.5.2015. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

SOK:lla on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta S-ryhmän medioissa sekä Facebookissa.

4. Palkinnot

Palkitsemme kolme parasts perustelua hotellilomalla, johon sisältyy majoitus kahdelle hengelle valitussa Sokos Hotellissa (arvo n. 100 €). Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron. Palkinto on voimassa kuusi kuukautta lahjakortin myöntämispäivästä.

5. Markkinointilupa

Sinulle voidaan lähettää Sokos Hotelleja koskevaa markkinointimateriaalia sähköisessä muodossa. Tietoja ei luovuteta edelleen S-ryhmän ulkopuolisten tahojen käyttöön. S-ryhmä on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja haluaa aktiivisesti tiedottaa henkilötietojen suojaamisessa noudatettavista periaatteista. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneita tarinoita markkinontiviestinnässään. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä: SOK Matkailukaupan ketjuohjaus ja Sokos Hotels -ketjuun kulloinkin kuuluvat hotellit ja ravintolat

Rekisterin nimi: Kuluttaja-asiakkaan rekisteriseloste

Lisätietoja rekisteristä: https://www.sokoshotels.fi/fi/rekisteriseloste