Viisi syytä varata hotellihuone pikkujouluyöksi

Omistajille -10% - -30%  
Oletko ajatellut, että pikkujouluyöhön voi varautua ennakkoon klikkaamalla netissä hotellihuoneen lähimmästä Sokos Hotellista. Ai miksi?
 
Tässä viisi hyvää syytä:
 
1. Se on helppoa. Varaa huone vaivattomasti netistä, etkä tarvitse mitään mukaasi – paitsi S-Etukortin. Hotellissa on kaikki, mitä yhdeksi yöksi kaipaat.
 
2. Hotelli on lähempänä kuin koti. Usein se on myös lähempänä kuin taksijonon pää, ja S-Etukortilla jopa kotimatkaa edullisempi. 
 
3. Hotellissa saat omaa aikaa. Kukaan ei häiritse tai hoputa tai edes koputa ovelle. Jos haluat pelata varman päälle, pyydät late check-out ja nuku vielä pidempään.
 
4. Hotelliyö on silkkaa luksusta. Puhtaat lakanat, pehmeä sänky, lämmin suihku ja kokonainen henkilökunta vain sinua varten. Hotellissa aamu-Jaffakin tarjoillaan sänkyyn - jos niin haluat. 
 
5. Hotellissa nautit aamiaisesta. Hotellihuoneen hintaan kuuluu aina herkkuaamiainen, jonka voit halutessasi tilata myös huoneeseen. Huoneaamiaisen saa lisämaksusta, mutta sen nauttiminen sängyssä telkkaria katsoen on sen arvoista. 
 

Parhaat edut omistajille!

Unohda siis taksijonossa hytistely ja kotona odottava tyhjä jääkaappi. Jää yöksi hotelliin. Sokos Hotellissa majoitut omistajan etujasi hyödyntämällä 10% - 30% edullisemmin. Omistajan eduista tarkemmin täällä »
 
Vinkki!

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone