Venetsialaiset Kuusamossa 26.8.2017

Alk. 99 € 
S-etukortti
/2hh/vrk

Tervetuloa viettämään Venetsialaisia Kuusamon keskustaan lauantaina 26.8.2017!

Päivällä tarjolla monipuolista ohjelmaa torilla, Kirkkosaaressa ja Petäjäkankaan golfkentällä. Hotellin kauniilla ranta-alueella voi nauttia leppoisasta fiiliksestä, maittavasta festariruoasta ja hyvästä musiikista illan pikku hiljaa pimetessä. Tukkijätkät-tanssiorkesteri viihdyttää juhlijoita rannassa klo 19.30-22. Ilta huipentuu kokon sytyttämiseen sekä upeaan ilotulitukseen! Ranta-alueelle vapaapääsy.

Illalla siirrytään hotellin sisätiloihin Ravintola Hotkuun, jossa lavalle nousee karismaattinen laulaja Arttu Wiskari. Hänet muistetaan mm. jättihiteistä Mökkitie ja Sirpa. Mukana myös paikallinen menobändi Hot Fellows solistinaan Jaana. Pääsymaksu 20 €/henkilö + eteispalvelumaksu 2 €/henkilö. Hotellin asukkailla pääsymaksu sisältyy huonehintaan. Tarjolla myös maittava Ravintola Hotkun Venetsialainen illallinen hintaan 27,50 €/henkilö, katettuna 18.30-21.30. Venetsialaisten ohjelma löytyy täältä.

Otappa nyt ja varraa huone Original Sokos Hotel Kuusamosta itelle ja kavereilleski, ja tulukaa juhlimaan Venetsialaisia meijän kanssa!

Voimassa 25.-27.8.2017
 

Original Sokos Hotel Kuusamo

Alk. 99 €/2hh/vrk omistajan nettihinnalla

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan ja kuntoilutilan käyttö
  • vapaapääsy ranta-alueelle sekä iltaravintolaan la 26.8.
  • polkupyörien vapaa lainaaminen


Näin varaat:

S-Etukortilla saat jopa 20 % alennusta päivän hinnasta, kun varaat huoneen ennakkoon netissä osoitteessa www.sokoshotels.fi
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot varauskentässä. Klikkaa kohta S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huoneet ja hinnat. Valitse haluamasi huone ja hinta sekä lisäpalvelut. Voit vielä tarkistaa varauksen ja varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksiin. Kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.
 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Kuusamo

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa