Varaa kabinettimme!
Kategoriatunnus_Original

Varaa Fiesta-kabinetti Presidentin Sevillasta!

38€ 38€  
S-etukortti

 

Kokous:

Nykyaikaisilla kokousvälineillä varustetussa kabinetissamme järjestät kokouksen jo aamukahdeksasta lähtien aivan Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Valittavissanne on eri hintaisia kokouspaketteja, joihin kuuluu mahdollisuus nauttia kahden ruokalajin lounas, sekä virkistyä aamu- ja iltapäiväkahveilla työnteon lomassa.

 

Juhlat:

Vanhan Andalusian tunnelmaa henkivä kabinetti on juuri oikea paikka järjestää oma fiesta elämän tärkeiden tapahtumien juhlistamiseksi. Ravintola Sevillan kaikki herkut ovat tilattavissa kabinettiimme, joko ennakkotilauksella tai paikan päällä.

 

Kisastudio:

Kerää penkkiurheilujoukkueesi yhteen ja järjestä oma kisastudio kabinettiimme. Huolto pelaa Ravintola Sevillan asiantuntevan henkilökunnan toimesta ja koko joukkueesi voi eläytyä häiriöttä eri urheilujuhlien tunnelmiin.

 

Fiesta-kabinettiin mahtuu mukavasti 12 henkilöä.

 

Kabinettimme on varattavissa minimimyynnillä alkaen 100€, eli mikäli tilattujen ruokien/juomien myynti ylittää 100€, emme peri erillistä tilavuokraa.

Katso varaustilanne ja varaa tila tästä. Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan yhteydessä meihin saatavuuden varmistamiseksi.

Tiedustelut ja varaukset myös myyntipalvelustamme arkisin klo 8-18, puhelin 020 1234 800 tai ravintolamyynti@sok.fi. (Puhelun hinta lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu +0,1669 €/min, matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa