Hääyö, hääsviitti, sokos hotels Unelmien hääyö

Unelmien hääyö hotellin sviitissä

Hääyössä parasta oli hotellihuoneen pehmeä vuode

Vietimme häitä edeltävän yön kaason kanssa hotellissa. Tehtiin viimeiset hääkarkit ja yritettiin rentoutua viinilasillisen kanssa. Jännitykseltä oli silti vaikea nukahtaa. Aamiaisen jälkeen oli edessä kampaajalla käynti ja häämeikki. Sen jälkeen lähdimme kaason kanssa hääjuhlapaikalle. Pukeuduin hääpukuun ja toivoin, että sulhanenkin oli saapunut paikalle. Koitti hetki, jolloin astelin sukulaismiehen saattelemana alttarille. Hyvä, kun pystyin hengittämään. Tuleva mieheni odotti komeana ja hymyilevänä alttarilla, bestmania taisi jännittää jopa enemmän kuin häntä. Sanottiin tahdon ja luvattiin rakastaa ikuisesti.

Kun meistä oli tullut mies ja vaimo, nostettiin maljat, pidettiin puheet ja otettiin onnittelut vastaan. Juhlat jatkuivat myöhään yöhön illallisineen, morsiamenryöstöineen ja tansseineen. Aamukahdelta saapui tilattu hääauto ja poistuimme hotelliin hääyön viettoon. Muistan, että hääsviitissä oli hieno merinäköala. Kuohuviini odotti jäähdyttimessä ja suklaa tarjottimella. Tässä kohtaa oli kai tarkoitus viettää upean romanttinen yö tuoreen aviopuolison kanssa. Nauttia lasi pari kuplivaa kahden kesken. Meillä ei mennyt ihan niin. Hääpäivän ja -juhlan jäljiltä oltiin molemmat niin poikki, että kuohuviini jäi juomatta ja hellät hetket toiseen kertaan. Otettiin lämmin suihku, luovuttiin juhlavaatteista ja painuttiin sänkyyn. Parasta juuri silloin oli ihanan pehmeät lakanat ja hyvä sänky. Uni tuli heti. Aamulla herättiin siihen, kun huoneaamiaista tuotiin. Uusi elämä avioparina oli alkanut.

- Maarit

 

Helsingin ihanimmat hääsviitit

Vietä hääyö Helsingin historiallisessa pilvenpiirtäjässä, juniorsviitissä Helsingin keskellä, Paola Suhosen suunnittelemassa juhannushuoneessa tai tyylikkäästi kaupungin katolla! 

Hääyö kylpylähemmottelulla Vantaalla

Vantaan Break Sokos Hotel Flamingossa hääyöhön kuuluu paitsi sviitti näköalalla myös aamiainen suklaalla ja hemmottelua kylpylän lämpimissä vesissä.

Ylellinen hääyö Tampereella

Varaa hääsviitti vanhan viljamakasiinin tunnelmasta Original Sokos Hotel Villasta, tyylikkäästä Original Sokos Hotel Ilveksestä tai upeasta Solo Sokos Hotel Torni Tampereesta. Hemmottelut huoneeseen järjestyvät toiveidenne mukaan.

Kaunis Kurtenia-häähuone Vaasassa

Original Sokos Hotel Royal Vaasassa on kolme erilaista vaihtoehtoa hääyön viettoon. Uniikki Kurtenia on hääparien suosikki.

 

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Presidentti

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa