TURUN OMA SEURAHUONE - TURKULAISILLE "SOCIS"

Seurahuoneen avautuessa elettiin kieltolain aikaa, jolloin asiakkaita houkuteltiin ravintolaan viihteen keinoin. Hotelli profiloitui korkeatasoiseksi hienostohotelliksi, jonka pyörittämiseksi tarvittiin kosolti henkilökuntaa – asiantuntijoita leivänleikkaajasta kahvinkeittäjään.
Täällä viihtyi koko kaupungin kerma.
 
 
1971 Seurahuone siirtyi Turun Osuuskaupan omistukseen.Hotellissa panostettiin näyttäviin teemaravintoloihin ja inspiraatiota haettiinvillistä viidakosta Arabian salaperäisiin öihin.Turussa kerrotaan edelleen tarinoita Sociksen katutason alabaarin erityisestä tunnelmasta ja sen henkilökunnan ainutlaatuisesta hienotunteisuudesta.Legendaarinen baarimestari Veijo kollegoineen palveli pankkimaailmaa ja heidän asiakkaitaan sulavasti ja hienotunteisesti, jokaisen kanta-asiakkaan drinkkimaun tuntien ja mitään bisnesneuvottelujen sisällöistä kuulematta ja näkemättä.
 
 
Yökerhoista tuli tärkeä osa suomalaista ravintolakulttuuria 1970-80-luvuilla. "Yökiitäjien ykkösmestaksi" muodostui 80-luvun alussa Seurahuoneen Ladyhill. Ladyhilliä seurasi kuuluisa Club Socis,jossa diskokansaa viihdyttivät tiskijukat ja alkuviikon ohjelmasta vastasivat kotimaiset huippuartistit.
 
 
Seurahuoneen ravintolatoiminnan monipuolisuudesta kertoo myös se, että samaan aikaan diskoilijoiden kanssa pääkeittiön puolella kylmäkeittiön "valtiatar", pääkylmäkkö Tyyne apulaisineen valmisti fantastisia seisovia herkkupöytiä mm. paikallisen telakan laivanluovutustilaisuuksiin.
Tyynen bravuurina olivat isot jäätelöveistokset, joita hän muotoili ja veisti esim. laivojen mallisiksi hotellin kylmiössä. Asiakkaat olivat ihastuksissaan, kun tarjoilijat kantoivat näitä sisältä valaistuja veistoksia pimennettyyn juhlatilaan.
 
 
V. 1987 Seurahuone avattiin jälleen kerran täysin uudistettuna. Uudistuksen myötä Seurahuonetta markkinoitiin korkeatasoisena hotellina gourmetravintoloineen. Samalla lanseerattiin Brilliant Service -palvelukonsepti, joka panosti asiakkaan yksilöllisten toiveiden toteuttamiseen. Asiakas pystyi valitsemaan huoneen vaikkapa omalla kuntopyörällä tai solariumilla varustettuna.
Brilliant Service -konsepti oli tuolloin liikaa aikaansa edellä eikä sille riittänyt tarpeeksi kysyntää. Kokeilun jälkeen hotelli on kuitenkin löytänyt oman luonnollisen profiilinsa Original Sokos Hotellina ja tarjoaa kaupungin kodikkainta hotellitunnelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa Sevilla & Co -bistroravintolassaan sekä iloista ja huolehtivaa palvelua koko talossa.
 
 
Original Sokos Hotel Seurahuone, Turku

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Seurahuone, Turku

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa