Turun Kaupunginteatteri palaa Aurajokirantaan

 

Turun Kaupunginteatteri saa käyttöönsä täydellisesti peruskorjatun teatteritalon syksyllä 2017. Avajaissyksyn upea ohjelmisto tarjoaa viisi ensi -iltaa. Vuonna 1962 valmistuneen modernin rakennuksen tilat ovat käyneet läpi mittavat korjaukset. Alkuperäisen rakennusajan hengessä remontoitu talo tarjoaa tyylikkäät puitteet niin teatterikokemukselle kuin tilaisuuksiin ja juhliinkin. Teatterisilta tarjoaa lyhyen kävelymatkan keskustaan.

 

Teatterielämys alkaa jo ovelta

Uudistuneessa teatteritalossa kaikki palvelut mieleenpainuvaan illanviettoon on tuotu saman katon alle.  Aulasta teatterivieraat johdatetaan tyylikkääseen lämpiöön, josta avautuu ihailtavaksi Aurajokinäkymä. Oma ravintola huolehtii väliaikatarjoiluista tai loihtii ryhmille illallisen esityksen yhteyteen. Teatteritalossa toimii kolme näyttämöä: Iso näyttämö, Pieni näyttämö ja Sopukka. Niiden lisäksi erikokoisia tiloja löytyy niin kokouksiin kuin cocktailtilaisuuksiinkin.

 

Syksyn ohjelmistossa vahvoja tarinoita

Teatteritalon ensimmäinen ensi-ilta on Broadway-musikaali Viimeinen laiva (15.9.). Ohjaaja Mikko Kouki lupaa Stingin säveltämän musiikin kylkeen väkevän tarinan telakkakaupungista. Viimeisen laivan jälkeen ohjelmistossa nähdään ohjaaja Lauri Maijalan tulkinta Aleksis Kiven rakastetusta klassikosta Seitsemän veljestä (3.11.). Draamakomedia Paavo - Lentävä turkulainen (22.9.) kaivaa kiikkustuolistaan juoksijalegenda Paavo Nurmen. Nukketeatteriesitys Prinsessa Hamlet (13.10.) on Turun Kaupunginteatterin ja Aura of Puppetsin avantgardistinen yhteistuotanto, vahvasti 

visualisoitu tulkinta mielen varjoista. Pamela Tolan ja Lauri Tilkasen tähdittämä näyttämöelokuva Kybersielut (17.11.) käsittelee ihmisen ja koneen suhdetta scifin keinoin.

 

Tutustu tarkemmin Turun Kaupunginteatterin syksyn 2017 ohjelmistoon

Teatterilippujen varaus

Osta teatteriliput netistä tai osta liput ryhmille myyntipalvelusta

Turun Kaupunginteatterin Myyntipalvelu 02 262 0030 / kaupunginteatteri.myynti@turku.fi

 

Ruokailut ja majoitusvaraukset

Turun Sokos Hotellien myyntipalvelu, puh. 02 337 3800 (ma-pe 8.30-16.30)

Tutustu myös ryhmäruokailuvaihtoehtoihimme tästä

 

 

 

 

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone