Syysloma Break Sokos Hotel Flamingo Vantaa elämys Jumbo kylpylä
Kategoriatunnus_Break
Syysloma Flamingossa on elämyksiä täynnä!

Syysloma Flamingossa on elämyksiä täynnä!

Alk. 73 € 
/hlö/vrk/2 hh

Break Sokos Hotel Flamingossa on viihtyisiä perhehuoneita kerrossänkyineen ja varattavissa on myös väliovellisia huoneita suuremmallekin perheelle. Break-aamiaisella saa koko porukka energiaa päivän elämyksiin – ja niitähän riittää Suomen suurimmassa Viihdekeskuksessa kylpylähuveista keilailuun ja leikeistä leffailtaan. Kauppakeskus Jumbo tarjoaa shoppailuhetkiä yhdyskäytävän päässä.  

Ja mikä on parasta, liput moneen aktiviteettiin saat ostettua kätevästi suoraan vastaanotostamme! 

Flamingo-loma uiden
Löytyykö teidän perheestänne vannoutuneita vesipetoja? Jos löytyy, vie heidät Flamingo Spa Vesipuistoon. Hyppää virran vietäväksi tai villeihin vesiliukumäkiin. Flamingo Spa Kylpylä on suunnattu aikuisempaan menoon. Nauti höyrysaunasta, porealtaista ja ihanan hemmottelevista hoidoista!

Seikkailuja Flamingossa
Kuka voittaa perheen keilamestaruuden? Se selviää BowlCircuksessa. Hohtogolfissa vieritellään vähän pienempää palloa hauskalla seikkailukentällä. Perheen pienimmät piipahtavat mielellään Naurusaarelle leikkimään. Prison Island  taas on vähän isompien lasten seikkailukohde ja samasta paikasta löytyy myös jännittävä Megazone. Aikuiset saavat hien mukavasti pintaan kuntokeskus Elixiassa

Herkkuja Flamingossa
Viihdekeskus Flamingossa ja Kauppakeskus Jumbossa on yhteensä lähes 40 erilaista ravintolaa. Tykätäänkö teillä pizzasta, purilaisista, italialaisesta vai meksikolaisesta ruoasta? Ja tietysti jätskiä! 

Lähde liikkeelle!
Hotellin lähettyvillä on lukuisia vierailun arvoisia paikkoja, esimerkiksi aktiviteettipuisto SuperPark, Tammiston Outlet -ostospuisto, Fazerila sekä tietysti pääkaupunkimme Helsinki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa vaikka joka päivälle.   

Loma voi alkaa, tervetuloa meille!

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Hinta omistajalle alk. 73 €/hlö/vrk/2 hh:ssa, kun varaus tehdään netissä. Hinta voimassa 31.10.2019 saakka.

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Aamiainen

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone