SuperParkiin Tampereelle

SuperParkiin Tampereelle

alk. 17,00 €  /kpl

SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Tampereella Särkänniemessä sijaitsevasta SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Täällä pääset seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja rentoutumaan monipuolisten lajien parissa.


Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapalloflipperin, baseballin ja koriksen kera. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, haastaa itseäsi SuperTrackilla tai mutkitella polkuautoradalla.

 

Tervetuloa siis vauhdikkaalle lomalle Tampereelle! Sokos Hotellissa majoittuessasi voit ostaa SuperPark-rannekkeet suoraan hotellin vastaanotosta. Ranneke on voimassa koko päivän.

 

 

Samanpäivän Särkänniemen rannekkeella sekä Särkänniemen kausikortilla SuperPark Särkänniemi päivälippu 12 € , HUOM! päivälippu ostetaan Superparkista!!

 

Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Villa

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone