Kategoriatunnus_Original

Siunattu hulluus -menu Sulossa

Verimarisoppa
Kylmä tomaattikeitto & varsiselleriä tarjotaan ruisleipälastujen ja aurajuuston kera

Possulohi
Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä lohta, kasviswokki ja maustevoikastike

Ylösalaskakku
Suklaakakkua, hedelmiä ja appelsiinimoussea

29,90

 

Aapelin Siunattu hulluus on yksi suomalaisen kirjallisuuden rakastetuimpia klassikkoja. Romaanista on sovitettu lukuisia teatteriesityksiä. Alkuperäinen romaani kertoo Rummukaisten veljesten matkasta kohti hullujenhuonetta. Kahden vanhemman veljeksen, Anan ja Vilippuksen on tarkoitus toimittaa heidän hulluna pitämänsä nuorin veli Elmeri laitokseen. Matkalla veljesten tielle sattuu toinen toistaan erikoisempia henkilöitä ja tapahtumia. Tarinan lopuksi kaikki kolme palaavat takaisin kotikylään.

Aapelin klassikkotarina on monelle tuttu, mutta Kajaanin Kaupunginteatteri käsittelee Siunattua hulluutta omalla tavallaan. Episodeista koostuvan esityksen teema on kylähullut. Se kertoo tarinoita menneistä, nykyisistä ja tulevista kainuulaisista originelleista ihmisistä ja tapahtumista. Siunattu hulluus on oodi omaperäisyydelle ja vapaudelle. Se lähestyy "hulluutta" ymmärtävästi, kiinnostuneena, jopa kadehtien. Mitä hulluus on? Onko se vapautta? Onko se jotain mistä me "normaalit" aika ajoin jopa haaveilemme? Siunattu hulluus peräänkuuluttaa ymmärtämistä, humanismia ja myötätuntoa.

Tarinankeruu kylähulluista
Esitystä varten Kajaanin Kaupunginteatteri järjesti kampanjan, missä työryhmä keräsi tarinoita kylähulluista ja originelleista käyttääkseen niitä esityksen materiaalina.
Tarinankeruuseen osallistui koko esityksen työryhmä. Materiaalin tuottamiseen osallistuivat kajaanilaiset, kainuulaiset sekä koko Suomen siunatun hullu kansa.

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa