hotellit turku, teatteri turku, turun kaupunginteatteri, hamlet, shakespeare, original sokos hotel hamburger börs
Kategoriatunnus_Original
Hamlet Turun Kaupunginteatterissa

Shakespearen Hamlet Turun Kaupunginteatterissa keväällä 2019

alk. 59 € 
/hlö/vrk/2hh

Ajat muuttuvat, ihmisyyden ydin ei. Valta, kostonhimo ja moraalittomuus olivat ajankohtaisia näytelmän aiheita 1600-luvulla William Shakespearen punoessa dramaattista juonilabyrinttiaan. Teemat ovat ajankohtaisia myös tämän päivän Suomessa, kun otsikoissa kerrotaan itsestään sokaistuneista johtajista, väkivallantekojen ja mielenterveyshäiriöiden lisääntymisestä ja ihmisen maapallolle ja toisilleen aiheuttamasta tuhosta. Hamlet on teatterin peruskallio, jolla on annettavaa jokaisessa ajassa.

 

Näytelmä kuvaa kostoretkeä, jonka aikana Tanskan kruununprinssi Hamletille langenneen tehtävän suorittaminen uhkaa sekä hänen mielenterveyttään että sotaan valmistautuvan maan tulevaisuutta. Hamlet esitettiin Turun Suomalaisessa Teatterissa vuonna 1927 ja Turun Kaupunginteatterissa 1948. Nyt, 70 vuotta myöhemmin, oman tulkintansa siitä tekee ohjaaja Paavo Westerberg.

"Hamlet on kaikkien aikojen näytelmä, ajaton ja täynnä mahdollisuuksia uusille tulkinnoille. Sen maalaama kuva vallan sokaisemista ihmisistä on viiltävän rehellinen ja edelleen täysin ymmärrettävä. Tarinassa pelataan isoin panoksin, mikä tekee siitä katsojalle ajatuksia herättävän, jännittävän ja viihdyttävän. Minua Hamletissa kiinnostavat erityisesti vallan rakenteet, joita Shakespearen teksti on pullollaan. Näytelmän makaaberi, mutta samalla inhimillinen maailma käsittelee modernilla otteella vallan eri ilmenemismuotoja, kuten poliittista, seksuaalista ja sukupuolista valtaa sekä vanhempien valtaa lapsiin", ohjaaja kertoo lähestymiskulmastaan.

Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä nähtävän massiivisen, tämän ajan ihmistä puhuttelevan toteutuksen taustalla soi sinfonia. Musiikin teosta varten on säveltänyt Sanna Salmenkallio ja soittanut Turun Filharmoninen orkesteri. Nimiroolissa nähdään Jussi Nikkilä, Claudiuksena Eero Aho, Gertrudena Kirsi Tarvainen, Poloniuksena Carl-Kristian Rundman, Ofeliana Pia Andersson, Laertesina Markus Järvenpää ja Horationa Severi Saarinen. Esityksen ensi-ilta on Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä 15.2.2019.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Tutustu lisää esitykseen ja Turun Kaupunginteatterin tarjontaan tästä.

RYHMÄMAJOITUS TURUSSA

Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Turku

alkaen 59 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • aamiainen
  • asiakassauna sekä uima-altaan käyttö

Original Sokos Hotel Wiklund, Turku

alkaen 63 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • aamiainen

Lisätietoja lipuista tästäTeatteriliput ryhmille suoraan teatterin myyntipalvelusta.
Ryhmälipunmyynti Pia Neffling (040 574 6796 / pia.neffling@turku.fi)

Majoitus myyntipalvelustamme, Turku, puh. 02-337 3800, myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi. Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Hinta on alkaen-hinta ryhmille, ryhmäkoko min. 30 henkilöä. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotetta on myynnissä rajoitettu määrä.

 
Original Sokos Hotel Hamburger Börs
Kauppiaskatu 6, Turku

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Original Sokos Hotel Wiklund

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone