Sellaista elämä on - Juha Vainion tarina Hämeenlinnan Uudessa Teatterissa
Kategoriatunnus_Original

Sellaista elämä on - Juha Vainion tarina Hämeenlinnan kesässä

24 €  /lippu

Sellaista elämä on – Juha Vainion tarina

Ensi kesänä Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri esittää Sellaista elämä on -musiikkinäytelmän, joka kertoo Juha Vainion tarinan.  Runsaasti musiikkia sisältävän näytelmän ovat käsikirjoittaneet Otto Kanerva ja Mikko Kivinen, joka myös ohjaa esityksen.

Juha "Junnu" Vainio oli yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä suomalaisista sanoittajista. Uransa aikana hän ehti tehdä lähes 2500 sanoitusta tai sävellystä, joiden joukossa on kasapäin jokaiselle suomalaiselle tuttuja hittejä. Sellaista elämä on -musiikkinäytelmä on tarina Juha Vainiosta, henkilöstä laulujen ja tekstien takana.

Esitykset ajalla 30.6.-17.8.2019 Hämeenlinnan kaupunginpuistossa. Esitys kestää n. 2h ja 15 min. sis. väliajan.
Esitysaikataulu ja lisätiedot www.hukteatteri.fi

Teatterilipun hinta on 24 €/lippu (katettu paikka)

 

HUOM! Kesäteatteribussi tulee Original Sokos Hotel Vaakunaan hakemaan esityspäivinä klo 13.15 ja 17.15. Paluumatka Kaupunginpuistosta on 10 min esityksen jälkeen. Bussilipun hinta on 5 €/hlö meno-paluu ja sen voi ostaa suoraan bussista.

 

Tervetuloa majoittumaan kesähinnoilla Original Sokos Hotel Vaakunaan ja samalla nauttimaan kesäteatterista! Varaa teatteriliput kätevästi huonevarauksen yhteydessä!

Näin varaat sokoshotels.fi:stä: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut, kuten teatteriliput. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Tiedustelut ja varaukset: Hämeenlinnan Original Sokos Hotel Vaakunan myyntipalvelu, puh. 020 1234 654 tai suoraan hotellin vastaanotosta, puh. 020 1234 636, vaakuna.hameenlinna@sokoshotels.fi.
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Varaukset ja peruutukset hyvissä ajoin, pääsääntöisesti 1 viikko ennen esitystä.

Sydämellisesti tervetuloa!

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone