Salaisuuksien Yö Puikkarissa
Kategoriatunnus_Original

Salaisuuksien Yö Puikkarissa 7.12.

alk. 15 €  / hlö/ ennakkoon

Kuopio Burlesquen luomassa Salaisuuksien Yössä uudistetun Puikkarin timanttisen lavan valtaa ennennäkemätön kattaus kimalletta, säihkettä ja vauhdikasta menoa. Illan ohjelmassa on luvassa sirkusta ja burleskia maailmanluokan tähtien esittämänä. Ilan toteutuksessa mukana Kuopio Burlesque ja Pohjois-Savon Seta ry. Salaisuuksien Yö on Pohjois-Savon Seta ry:n virallinen pikkujouluilta ja avoin myös kaikille ei jäsenille.

Liput ennakkoon 15 €, ovelta 20 €
Lippujen ennakkomyynti Original Sokos Hotel Puijonsarven  vastaanotosta.

Ilassa tarjolla ennakkoon tilauksesta Pikku Tuhmaa cocktailpöytä hintaan 20€. Osta Pikku Tuhmaa cocktailherkkupöytä samalla kun ostat ennakkolipun, yhteishintaan 35€.

Salaisuuksien Yöhön Puikkarin ovet avataan klo 20.00. Illan show klo 21, 22 ja 23. Puolen yön aikaan palkitaan illan paras teeman mukaan pukeutuja.

Lavalla nähdään:Armi von Vep, Beaver Mafia, Bent van der Bleu, Diva Benders, Handsom Stark, Hasard le Sin, Kuopio Burlesque, Lace Maids, Laura Tikka, Lola Vanilla, Miss Acrolicious, SirkusTrio. Illan juontaa Lamey Crackhouse

Jää meille yövieraaksi ihanan Salaisuuksien Yön jälkeen. Edullinen pikkujoulutarjous on luotu juuri Sinulle, kurkkaa ja varaa yösi täältä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone