Kategoriatunnus_Solo

S-Card-etu Dune London -kenkäkauppaan

Tiesitkö, että 228 naispuolisella työntekijällämme on yhteensä 3220 paria kenkiä? Ja monen vieraamme askeleet johtavat joka vierailulla Viru-keskuksessa sijaitsevaan Dune London -kenkäkauppaan? Majoittuvia S-Card-asiakkaita odottaa nyt 20% etu Dune Londonin kengistä.

Brittiläinen Dune London tunnetaan trendikkäistä kengistään ja laukuistaan sekä asiakasystävällisistä hinnoistaan. Ihanat kevättulokkaat ja värikkäät ja kukikkaat kesähitit odottavat nyt ostajaansa. Miehille on tietysti tarjolla oma elegantti kokoelmansa.

Dune Londonin upeat tuotteet tarjotaan nyt majoittuville S-Card-asiakkaille 20% alennuksella. Liike sijaitsee Viru-keskuksen toisessa kerroksessa ja on avoinna ma-su kello 9-21. Etu on voimassa vuoden 2017 loppuun asti.

Tiesitkö, että ensimmäinen Dune London -liike perustettiin vuonna 1992 Lontoon Oxford Streetille ja oli vain 20 neliömetrin kokoinen? Nyt yrityksellä on yli 300 liikettä ja jälleenmyyjää ja sen tuotteita on esillä Euroopan tunnetuimmissa muotiliikkeissä, kuten Pariisin Galeries Lafayettessa ja Tanskan Illumissa. Ja totta kai Tallinnan Viru-keskuksessa. Astu sisään – kaunis pari kenkiä on aina onnen aihe!

Linkit:

Dune London, tutustu kokoelmiin: www.facebook.com/DuneLondonEE/

Viru Keskus virukeskus.com/en/

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Estoria

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone