Reino Nordin - Antaudun Tour 2017 & Juulia La 28.10 Puikkari Kpo Reino Nordin - Antaudun Tour 2017 & Juulia La 28.10 Puikkari Kpo

Reino Nordin - Antaudun Tour 2017 & Juulia La 28.10 Puikkari Kpo

Tuplaplatinaa "Antaudun"-megahitillään myyneen Reino Nordinin upea vuosi huipentuu laajamittaiseen Suomen kiertueeseen. Peräti 24 keikkaa ympäri Suomen sisältävä Antaudun-kiertue pitää Nordinin bändeineen tiiviisti tien päällä lokakuusta aina uuteenvuoteen saakka. Antaudun-kiertueen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 11. syyskuuta.
"Kulunut vuosi on ollut ihan mieletön. On hienoa kun saa päättää näin upean vuoden tällaiseen koko Suomen kattavaan kiertueeseen. Keikoilla on ollut todella hyvä meininki, ihmiset osaa biisit ja laulaa mukana -se tekee mut tosi onnelliseksi ja kiitolliseksi! Paljon on tullut kyselyitä eri puolilta Suomea ja nyt päästään keikoille myös uusiin paikkoihin. Bändin kanssa tullaan tekemään joka kaupungissa ihan ainutlaatuinen show", kertoo Reino Nordin.
Antaudun-kiertueella Reino Nordin kiertää yhtyeensä kanssa, johon kuuluvat Timo Heinämäkija Atso Soivio. Luvassa on Nordinin uusimpia hittejä sekä näyttävä kiertuetuotanto videonäyttöineen. Useimmilla kiertueen keikoista lämmittelijänä nähdään vahvassa nousukiidossa oleva pop-tulokas Juulia, jonka kappale "Mul oli ikävä mua" on löytänyt tiensä Spotify-listoille ja radioihin.
Reino Nordin on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista, joka tehtailee uusia hittejä jatkuvalla syötöllä. Helmikuussa julkaistu "Antaudun"-albumi on ollut suurmenestys ja sen nimibiisi on streamanuttähän mennessäperäti yli 9,5 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Streamauskuninkuudenlisäksi kappale on pitänyt hallussaan Suomen radiosoittolistoja, ja oli kesällä radioiden soitetuin kappale peräti viisi viikkoa putkeen. Kesän 2017 Reino Nordin vietti suurimpien festareiden lavoilla tuhatpäisten yleisöjen edessäsekä myi loppuun keikkapaikkoja ympäri Suomea.

Liput:
Ennakko: 14 e / 12 e S-Etu (ei bonusta, Hinnat sisältää toimitusmaksun)
Liveton nopea ja kätevä nettikauppa. .
https://liveto.fi/en/tapahtumat/reino-nordin-antaudun-kiertue-ja-juulia-puikkarissa/

Perinteiset tulostetut liput Sokos/Tiketti

Ovi: 14 e...jos jää
(vapaaliput ja alekoodit ei käy)
Narikkapalvelu 3 e
Ovet klo 22
Show n. klo 24
K-18
https://www.facebook.com/events/1344845355625599/

VinkVink:
Original Sokos Hotel Puijonsarven bailupaketti.
Alk. 57 e hlö / 2 hh / vrk (huoneita rajoitettu määrä)
Sisältää: majoitus + lippu Puikkariin + aamiainen

Varaukset:
https://www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi
Varauskoodi: BNORDIN tai suoraan hotellista puh: 010 762 9500 (0,0828 e/puhelu + 0,1199 e /min.)

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa