Qstock edut Break Sokos Hotel Eden
Kategoriatunnus_Break
Qstock edut Break Sokos Hotel Eden

Qstockin parhaat edut Break Sokos Hotel Edenissä!

Break Sokos Hotel Edenissä nautit kesäfestareiden parhaista puolista - aamupäivä sujuu mukavasti kylpylän poreissa rentoutuen ja festareille pääsee suoraan hotellin edestä kulkevalla bussikuljetuksella. Ja festariedut - ne ne on meillä kohdillaan!
Festarilookki kuntoon!
Edenin huipputaitavat kosmetologit taikovat juhlailmeet kuntoon pikafestarimeikeillä ja manikyyreillä. Hinta Qstock-rannekkeella 10 € ja ilman ranneketta 15 €. Tule kylpemään glitterissä, kosmetologit paikalla Edenin aulassa Qstockin aikana perjantaina ja lauantaina, palvelu non-stop –mallinen, ei ajanvarauksia.

Kunnon aamiainen takaa hyvän startin festaripäivään – ja sen edellisen päivän paranteluun
Qstock-viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina aamiainen on tarjolla klo 12 asti, ja Qstock-rannekkeella aamiainen etuhintaan 12,50 € (norm. 15,40 €). Tarjous voimassa la – su 27. – 28.7.2019. Edenissä majoittujille aamiainen toki kuuluu huonehintaan.

Jano ja nälkä?
Eipä hätiä, Edenin Ravintola Maisemassa ja Arassa Qstock-rannekkeella burgeri ja olut (Karhu III hanaolut 0,5l) edulliseen yhteishintaan 20 €.

Majoitus vielä hakusessa?
Edenistä löytyy vielä majoitusta, ja helpoiten ja edullisimmin varaat nettisivuiltamme: Break Sokos Hotel Eden. S-Ryhmän asiakasomistajille edullisimmat hinnat, jopa -20 % päivän hinnasta (ennakkomaksajan parempi hinta alk. 180 € / hlö / 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa). Festaribussilla pääset kätevästi kulkemaan Edenistä alueelle (bussi kulkee porttien aukioloaikana non stoppina).

Lisätietoa festareista Qstockin omilta sivuilta.

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Eden

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone