Pressan Suomi 100 vuotta Juhlat 5.12.!

Tervetuloa juhlistamaan Suomea kanssamme!

Pressa avoinna klo 20 - 04.

Liput 16€ http://www.lippu.fi/pressa

Dallapé showtime klo 22.30

Jean S showtime klo 00.00

 

Dallapé-orkesteri on vuonna 1925 perustettu suomalainen viihdeorkesteri. 92-vuotisen historiansa aikana Dallapé on ollut merkittävä osa suomalaista kulttuuria.

Orkesterin musiikki sai vahvoja rytmimusiikin vaikutteita lännestä ja toisaalta melankolisia slaavilaisvaikutteita idästä. Näistä elementeistä Dallapé-orkesteri loi oman svengaavan soundinsa, joka hurmaa vieläkin.

Sukupolvet ovat vaihtuneet mutta Dallapé on viihdyttänyt vuosikymmenestä toiseen ja on tänä päivänä huikeampi kuin koskaan. Orkesterin soittajat ovat alansa kansainvälistäkin mainetta nauttivaa, terävintä huippua.

Dallapén iskusävelmät ovat läpileikkaus myös koko Suomen historiaan ja identiteettiin. Hyvällä syyllä voidaan sanoa, että Dallapén mukaansatempaavat rytmit ovat todellista suomalaista "kansanmusiikkia".

 

Jean S

Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan klubille housebändiksi 1991 perustettu Jean S juhlii 25-vuotista taivaltaan. Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama ryhmä tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan.

Vaikka 11-henkinen Jean S esittääkin pääosin cover-kappaleita, se on uransa aikana myynyt tähän mennessä yli 200000 albumia ja tehnyt yli 2500 keikkaa.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Presidentti

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone