Menu

Pikkujoulut täynnä hyvinvointia Kuopiossa!

alk. 55 € 
/hlö
Hyvää huomenta - joogapikkujoulut
Mikäs sen ihanampaa kuin aloittaa juhlapäivä herättäen keho ja mieli pikkujoulutunnelmaan ihanalla Yin joogalla. Yin jooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, joka parantaa kehon liikkuvuutta ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä sopien sekä ensikertalaisille että joogeille. Joogatunnin jälkeen ravitsemme kehoa ravintola Utun herkullisella hotelliaamiaisella tai tiiminne aikataulun mukaan lounastaen Frans & Sophiessa. Aamulla Yin jooga, vaihtoehtoisesti Pole Centerin tai Original Sokos Hotel Puijonsarven tiloissa.
 
Alk. 68€/hlö. Sis. joogatunnin, hotelliaamiaisen ja lasillisen kuohuvaa. Hintaesimerkki laskettu neljän henkilön mukaan. Yhteistyössä paikallisen Pole Centerin kanssa.
 
***************************************************************************
Tankotanssia ja tastingia- pikkujoulut
Kun kaipaat hymyä ja liikkuvuutta pikkujouluihin, tämä paketti on valintasi! Ennen pikkujouluyön tanssilavan valloitusta, on hyvä treenata ja avata kehon liikkuvuutta tankotanssitunnilla Pole Centerin ammattilaisohjaajan avustuksella. Sensuellin tankotanssitunnin jälkeen on hyvä  hetki herkutella hotellimme Frans & Sophien pikkujoulupöydän äärellä. Keittiömme mestareiden herkkujen rinnalle suosittelemme salin sydämiemme ohjaamaa viinitastingia.
 
Alk. 107€/hlö. Sis. tankotanssitunnin, ruokailun ja lasillisen kuohuvaa. Hintaesimerkki laskettu neljän henkilön mukaan. Yhteistyössä paikallisen Pole Centerin kanssa.
 
***************************************************************************
Hyvän olon hemmottelupikkujoulut
Kun kaipaat työyhteisön tai ystävien kanssa yhteistä aikaa, lämpimiä löylyä, hemmottelua ja herkuttelua, on yhteinen saunailta paikallaan. Original Sokos Hotel Puijonsarven tilaussaunassa nautitte suomalaisen turpeen täydellisestä kokonaisvaltaisesta hemmottelusta ja rentouttavasta äänimaljahoidosta. Saunaillan aikana tai jälkeen voitte herkutella hotellimme burgereistaan tunnetussa ravintola Ehtassa tai Frans & Sophiessa.
 
Alk. 173€/hlö. Sis. hoidon, saunan, ruokailun ja lasillisen kuohuvaa. Hintaesimerkki laskettu kymmenen henkilön mukaan. Yhteistyössä paikallisen BeneOnen kanssa
 
***************************************************************************
Makuja ja meikkausta- pikkujoulut
Miltä kuulostaa pikkujoulumatka Italiaan? Herkulliselta, eikös vain! Kuopion Rosson italialaiset herkut vievät sinut pikkujouluissa vatsan kautta mama Italian patojen äärelle. Ystävien kanssa yhdessä herkuttelua ennen tai jälkeen Kuopion Hyvä Olo Sokoksen meikkitaiteilijat opastavat teille meikkauksen saloja.
 
Alk. 55€/hlö Sis. meikkiopastusta, ruokailun ja lasillisen kuohuvaa. Hintaesimerkki laskettu neljän henkilön mukaan. Yhteistyössä Kuopion Sokoksen Hyvä Olo -hoitolan kanssa
 
***************************************************************************
 
Kysythän lisää hyvinvointipikkujouluista Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelusta | 010 7629 500 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) | sales.peeassa@sok.fi
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.