Original Sokos Hotel Vantaa uudistui

Tulisuudelman valo- ja äänitekniikka on uusittu, jolloin keikkailtoihinkin ja kokouksiin saadaan aivan uusi syke. Tekniikka onkin nyt Suomen parhaita. Esiintymislavan vierellä on 20 henkilön vip-tila yritysten vip-iltoihin tai yksityisille juhlaseurueille.

Talon kokous- ja ravintolatilojen sisutusta uusittiin tekstiilein, kalustein ja pohjaratkaisuja muuttamalla entistäkin toimivimmiksi. Syntyi luova kokoustila Visio sekä erittäin viihtyisät saunatilat.

- Saamme tiloja muunnettua helposti mitä erilaisempiin yritys- ja perhejuhliin. Aamiaistila vaihtuu tunnelmavaloin ja pöytäliinoin sujuvasti 400 hengen istuvaksi illalliseksi. Uuden äänitekniikan avulla seminaarin sanomaa saadaan levitettyä helposti kaikkialle taloon, kertoo hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

Nyt asiakkaat voivat varata entistä yksilöllisempää majoitusta. Hotelliin on toteutettu kolme uudenlaista teemahuonetta yhteistyössä Polarartistien, Finnavian ja Tikkurilan kanssa. Kukin kumppani on suunnitellut oman teemahuoneensa yhdistäen omat visionsa ja asiakkaitten toiveet.

Sokos Hotel Vantaalla järjestettävien tapahtumien vahvuuksia on myö loistava sijainti täysin uudistuneen Tikkurilan aseman vieressä. Kehärata tuo juhla- ja kokousvieraat paikalle nopeasti ja helposti niin Helsingistä kuin lentokentältä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vantaa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa