Merellisiä elämyksiä etuhintaan

Merellisiä elämyksiä etuhintaan Tallinnassa

-10%  

Viron merimuseo on täynnä seikkailuja ja historiaa. Merellisestä menosta kiinnostuneet tutustuvat Tallinnassa kahteen asialle vihkiytyneeseen paikkaan, Lentosatamaan ja keskiaikaiseen Paksu Margareeta -torniin. Asuessasi Original Sokos Hotel Virussa tai Solo Sokos Hotel Estoriassa saat 10% alennuksen museovierailustasi (31.8. asti).

Lentosatamaa (osoite Vesilennuki 6) pidetään Euroopan parhaana merimuseona! Historiallisessa lentokonesuojassa on lähes 200 näyttelyesinettä ja paljon puuhaa koko perheelle. Museon kohokohta on 1930-luvulta asti säilynyt ja toisesta maailmansodasta selvinnyt, huipputason sukellusvene Lembit. Uskallatko kömpiä veneen sisään?

Merimuseon käytännönläheinen Mayday. Mayday. Mayday -näyttely kertoo merellisistä pelastustehtävistä. Tutustu  meripelastuksen historiaan ja nykypäivään, aitoon pelastushelikopteriin sekä varusteisiin, joita käytetään pelastustoimissa. Lentosataman ulkoalueella sijaitsee Viron vanhin ja arvostetuin museolaiva, höyryjäänmurtaja Suur Tõll, sekä muutamia partioveneitä. Näiden alusten nurkkia ja kätköjä on jännä tutkia.

Paksussa Margareetassa (osoite: Pikk 70) pääset matkalle virolaisen merenkulun ja kalastuksen maailmaan varhaisilta ajoilta nykypäivään. Museossa on esillä huomattava määrä laivojen pienoismalleja eri aikakausilta. Viikinkikauden aarteet Virossa -näyttely esittelee harvinaisia viikinkikajan löytöjä. Älä unohda piipahtaa tornin huipulla. Paksun Margareetan kattoterassilta on upeat näköalat kaupunkiin ja satamaan!

Kun esität hotellin avainkortin lipunmyynnissä, saat 10% alennuksen Merimuseon yhteislipusta (Lentosatama, museolaivat ja Paksu Margareeta). Etu on voimassa 15.7.-31.8.2017.

Lippujen hinnat Tallinnan Sokos Hotellien asukkaille:

  • Aikuiset, 14,40 € (norm. 16 €)
  • Lapset 9-18-vuotta 7,20 € (norm. 8 €)
  • Perhelippu (max. 2 aikuista ja heidän alle 18-vuotiaat lapsensa) 28,80 € (norm. 32 €)


Katso lisää www.meremuuseum.ee ja astu laivaan! 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Viru

Solo Sokos Hotel Estoria

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa