Loista juhlissa virolaisessa puisessa solmukkeessa!

39 € 

Kesä on täynnä juhlapäiviä – kauan odotettuja häitä, sydämellisiä syntymäpäiviä, hilpeitä terassikemuja, hurmaavia musiikkikonsertteja. Tai vain tavallisesta poikkeavia kävelyretkiä vanhassa kaupungissa. Puisen solmukkeen ansiosta olet joka juhlissa muodikas ja tyylikäs. Solo Sokos Hotel Estorian vastaanotosta voi nyt ostaa virolaisia puisia solmukkeita, S-Cardin omistajille tyylikäs solmuke erikoishintaan!

Viron design- ja tarinahotelli Estorian vieraat ovat ihastuneet Wooden Lifestylen puisiin solmukkeisiin, joita voi lainata juhliin hotellin vastaanotosta maksutta. Solmukkeen ystävien toive on kuultu, ja nyt jokainen voi ostaa oman solmukkeensa kotiinviemisinä. Myynnissä on puisia katseenvangitsijoita sekä miehille että naisille. Jokainen solmuke on uniikki taidonnäyte. Solmukkeet on valmistettu käsityönä ja viimeistelty luonnollisella mehiläisvahalla! S-kortin omistajille on voimassa erikoistarjous:

Puiset solmukkeet naisille ja miehille                    S-Cardilla 39 € (norm. 49 €)

Hinnat voimassa 31.12.2017 saakka S-Cardin omistajille (hinta ei edellytä yöpymistä hotellissa).

Tyylikkään solmukkeen voi ostaa Estoria-hotellin vastaanotosta.


Katseet vangitsevan solmukkeen kanssa koet upeita hetkiä kohteliaisuuksien sadellessa; älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, vaan yllätä kumppanisi jo tänään!

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Estoria

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone