Linnanmäki Vuoristorata Helsinki majoitus Original Sokos Hotel Presidentti
Kategoriatunnus_Original
Lintsille hurvittelemaan!

Linnanmäelle hurvittelemaan koko perheen voimin!

Alk 36 € 
S-etukortti
/ranneke S-Etukortilla

Majoitu Original Sokos Hotel Presidentissä ja vietä kesän riehakkain päivä Linnanmäen huvipuistossa!  Presidentistä pääsee Lintsille näppärästi ratikalla 3, joka lähtee rautatieasemalta tai bussilla 70T, joka taas menee Fredrikinkadulta.  Suosittelemme perheille erityisesti uusia Ivana Helsinki Standard XL-huoneitamme, joissa majoittuu kaiken kaikkiaan kaksi aikuista ja kaksi lasta. Original Sokos Hotel Presidentti soveltuu lapsiperheille erinomaisesti, sillä lasten tarpeet on otettu huomioon hotellia uudistaessakin! Leikkihuoneessamme perheen pienemmät pääsevät harjoittelemaan vastaanottovirkailijan työtä, aamiaisella tarjoillaan herkkuja pieneenkin makuun ja uima-altaaseen on kiva pulahtaa lintsipäivän päätteeksi. 

Presidenttiin on helppo tulla omalla autollakin, mutta suosittelemme käyttämään linja-autoa tai junaa ympäristöystävällisinä vaihtoehtoina. Kampin linja-autoasema on ihan hotellin vieressä ja rautatieasemaltakin kävelee hotellille noin viidessä minuutissa.  

Myymme Linnanmäen rannekkeita majoittuville hotelliasiakkaille S-ryhmän omistajahintaan 36 €/kpl (norm. 39 €). Ilman S-Etukorttia hinta rannekkeelle on 37 €. 

Voit ostaa rannekkeet suoraan vastaanotosta tai tilata liput ennakkoon majoitusvarausta tehtäessä lisäpalveluiden kautta.


Lisätietoja:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20
tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 613

(Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Linnanmäki eli Lintsi on Helsingissä Alppiharjun kaupunginosassa sijaitseva huvipuisto. Linnanmäellä on yli neljäkymmentä erilaista laitetta ja kohdetta. Linnanmäellä on pohjoismaisista huvipuistoista eniten laitteita kävijämäärään nähden. Huvipuistossa on lisäksi muita kohteita, kuten pelihalleja, huvipuistopelejä, kioskeja, ravintoloita, Peacock-teatteri ja Sea Life Helsinki. Huvipuiston vanhin laite on perinteinen karuselli, joka valmistui vuonna 1896.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Presidentti

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa