Kulttuurikeskus, Tapiolan keskus
Kategoriatunnus_Original
Espoon kulttuurikeskus

Kulttuurivinkkejä Tapiolassa

alk. 112 € 
S-etukortti
/vrk/2 hh

Espoo on täynnä elämyksiä kulttuurinnälkäisille. WeeGee:n useat museot, Espoon kirkot ja teatterit sekä arkkitehtuurisesti uniikit kohteet tarjoavat jokaiselle jotakin! Majoittuessasi Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa monet näistä kohteista ovat vain kävelymatkan päässä.

Espoon kulttuurikeskus

Tapiolaa on kutsuttu sen rakentamisesta saakka puutarhakaupungiksi sen vehreiden ympäristöjen ja uniikin arkkitehtuurin vuoksi. Tapiolan keskustassa, aivan Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin läheisyydessä, sijaitsee Espoon Kulttuurikeskus, jossa järjestetään usein konsertteja ja vaihtuvia teatteriesityksiä.

www.espoo.fi/kulttuurikeskus


Kino Tapiola

Aivan hotellin vieressä sijaitsee myös itsenäinen elokuvateatteri Kino Tapiola, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1955 lähtien. Elokuvateatteri ja sen ainoa sali on yksi harvoista pääkaupunkiseudulla edelleen toimivista vanhan ajan henkeä huokuvista teattereista. Uudistetun tekniikan avulla voit kuitenkin nauttia myös uusimmista 3D-elokuvista!

www.kinotapiola.fi


WeeGee

Pienen kävelymatkan päässä Tapiola Gardenista on yksi Espoon suurimmista museokeskittymistä. Näyttelykeskus WeeGee:ssä sijaitsee Espoon kaupunginmuseo KAMU, Espoon modernin taiteen museo EMMA, Helinä Rautavaaran museo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen Kellomuseo. Näkemistä ja ihmettelemistä riittää kaikenikäisille!

www.weegee.fi


Espoon kaupunginteatteri

Tapiolassa sijaitsee myös Espoon kaupunginteatteri. Teatterin kahdella näyttämöllä esitetään vuosittain 2-3 omaa tuotantoa sekä vierailevia esityksiä maailmalta.

www.espoonteatteri.fi

 

Katso lisää kulttuurivinkkejä Visit Espoon sivuilta!

 

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo

Standard Twin alk. 112 €/2hh

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Maistuva hotelliaamiainen
  • Asiakassaunan vapaa käyttö

 

Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.


Lisätiedot: 
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista. (Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa