Kokoustilat Grill it! Espoo

Galleria

Varattavissa tilavuokralla kokouskäyttöön alkaen 150 € / 4 h.

Galleria-kabinetti soveltuu hyvin isompien kokousten ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kabinettiin mahtuu ruokailemaan jopa 45 henkilöä kerralla ja erikoisjärjestelyillä tilaan saadaan myös enemmän asiakaspaikkoja. Gallerian kokousvarustelut: valkokangas, videotykki, äänentoistolaitteet, DVD-soitin, fläppitaulu.

Taskumatti

Varattavissa tilavuokralla kokouskäyttöön alkaen 100 € / 4 h. Tila on varattavissa myös illallistilaisuuksiin 250 € minimimyynnillä, josta tilattujen tarjoilujen loppusumma vähennetään ja mahdollinen erotus veloitetaan tilavuokrana.

Taskumatti soveltuu hyvin pienempien kokousten järjestämiseen. Kokoustilaan mahtuu kerralla 12 henkilöä. Taskumatti sijaitsee ravintolasalin välittömässä läheisyydessä. Taskumatin kokousvarustelut: Televisio (jonka kautta voi näyttää tietokoneelta esityksiä), fläppitaulu, äänentoistolaitteet, DVD-soitin.

Katso Taskumatin varaustilanne ja varaa tila tästä. Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan meihin yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.

Tapio

Varattavissa tilavuokralla kokouskäyttöön alkaen 100 € / 4 h.

Tapio sijaitsee Gardenin saunaosastolla hotellin toisessa kerroksessa. Kabinettiin mahtuu kerralla 10 henkilöä. Tapio soveltuu hyvin pienten kokousten sekä saunailtojen järjestämiseen. Saunailtoihin on mahdollista tilata ennakkoon myös syötävää ja juotavaa. Tapion kokousvarustelut: Televisio (jonka kautta voi näyttää tietokoneelta esityksiä), fläppitaulu, äänentoistolaitteet, DVD-soitin.

Katso Tapion varaustilanne ja varaa tila tästä. Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan meihin yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.

Kaikkkiin kokoustiloihin on mahdollista saada lisäksi myös kannettava tietokone.

Kokouspakettien hinnat

Kokopäivän kokouspaketti varattavissa vähintään 6:lle henkilölle sisältäen kokoustilan jossa peruskokousvälineet, hotellin runsaan aamiaisen, päivän lounas ravintola Grill It!:ssä, iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä. 52 € / hlö.

Puolen päivän kokouspaketti varattavissa vähintään 6:lle henkilölle sisältäen kokoustilan jossa peruskokousvälineet, kahvin makealla tai suolaisella kahvileivällä, päivän lounas ravintola Grill It!:ssä. 45 € / hlö.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Kokous ja juhlatilojen varaukset myyntipalvelustamme numerosta 020 1234 800 ma–pe klo 8.00–18.00 (Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) tai ravintolamyynti@sok.fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone