Kampushalli Anna Puu Juha Tapio Suvi Teräsniska Pelle Miljoona Kaarle Kokkola
Kategoriatunnus_Original

Kokkolan syksy on täynnä hienoja keikkoja!

alk. 40 € 
/hlö/vrk/2 hh

13.10. Samana iltana Anna Puu & Vesta

Suomi-musiikin kaksi voimanaista saapuvat Kokkolaan 13.10., kun maan tunnetuimpiin laulajiin kuuluva Anna Puu esiintyy saman iltana juuri läpimurtonsa tehneen Vestan kanssa. Aikoinaan Idols-kilpailusta julkisuuteen ponnistanut Anna Puu on viime aikoina ollut tuttu näky myös televisiossa The Voice of Finland ja Vain elämää -ohjelmissa. Huhtikuussa Puu julkaisi pitkästä aikaa uutta materiaalia, singlen Me ollaan runo.

Etunimellään esiintyvä Vesta Burman (23) on tällä hetkellä suuressa nosteessa – esikoislevy Lohtulauseita julkaistiin keväällä ja sen yhteydessä tehty kiertue oli loppuunmyyty. Kriitikoiden mukaan Vestan olemus ja ääni saa valovoimansa rosoisesta aitoudesta.

3.11. Juha Tapio valloittaa Kokkolan

Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Uusi albumi Kuka näkee sut julkaistiin huhtikuussa. Albumia edeltävät singlet Sydän jota rakastan ja Kuka näkee sut ovat saaneet hienon vastaanoton, ja ne kuullaan Kokkolassa 3.11, kun Juha Tapio esiintyy Campus Nightsissa.

17.11. Pelle Miljoona juhlakiertueella

Pelle Miljoona tekee paluun 40-vuotisjuhlakiertueen merkeissä legendaarisella alkuperäiskokoonpanolla. Yhtye teki läpimurtonsa vuosina 1979-80, jolloin bändissä soittivat Pelle Miljoonan lisäksi Tumppi Varonen, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Sami Yaffa. Kokoonpano levytti mm. suomipunkrockin ikivihreisiin kuuluvan klassikkoalbumin Moottorie on kuuma. Yhtye saapuu Vaasaan aivan kiertueen alussa – keikka Campus Nightsissa on lauantaina 17.11. Samana iltana lavalla näkyy myös Wentus Blues Band.

23.11. Suvi Teräsniska henkilökohtaisena

Kymmenvuotisen uransa aikana yli 300.000 levyä myynyt Suvi Teräsniska saapuu Kokkolaan 23.11. Suvin soundi on viime vuosina muuttunut hieman pop-maisempaan suuntaan ja imenyt vaikutteita laulajan elämässä tapahtuneista suurista käänteistä: rakkaushäät ja esikoislapsen syntymä.

– Olin Sinä olet kaunis -levyllä ensimmäistä kertaa itse ideoimassa biisejä tekijöiden kanssa. Ehdin pitkän tauon aikana pohtia, mistä halusin laulaa, joten aiheet ovat henkilökohtaisempia kuin koskaan aiemmin, Suvi on kertonut.

Liput

keikkaliput voi kätevästi osataa majoitusvarauksen yhteydessä lisämyyntituotteistamme (etu asiakasomistajille!). Lippua ei tarvitse tulostaa vaan sen saa sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanotosta (majoitusken varausvahvistus on hyvä ottaa mukaan).

Oletko juhlatuulella ja majoitusta vailla?

Pikkumustaa päälle ja korkkarit jalkaan! Juhlia voi nyt vähän pidempään. Yllätä vaikkapa ystäväsi hotelliviikonlopulla! Kokkolan Original Sokos Hotel Kaarlen hullun halpa majoitustarjous on todella edullinen vaihtoehto sinulle.

Original Sokos Hotel Kaarle, Kokkola

Alk. 40 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
  • kuntosali
  • sisäänpääsy Nightclub Calleen 

HUOM! Huoneet sijaitsevat yökerhon läheisyydessä.

Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi: 
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi FIESTA. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20
tai suoraan hotellista, puh. 020 780 8900

Puhelun hintatiedot 020-alkuiseen numeroon löytyvät yhteystiedot-kohdasta.
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Paketteja rajoitettu määrä.

 

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Kaarle

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone