Kategoriatunnus_Original
Love me Tinder Naantalin Emma Teatterissa kesällä 2018

Kesäteatteri ryhmille - Treffikomedia Naantalin Emma Teatterissa

alk. 59 € 
AO tunnus RGB
/hlö/vrk/2 hh

Suomessa on yli miljoona sinkkua, joten deittailu ei ole koskaan ollut niin kiivasta kuin nyt. Rakkaudennälässämme me kaikenikäiset ihmiset päädymme sovittamaan itseämme jos jonkinmoisiin vastakappaleisiin ja odotukset parisuhteellekin saavat helposti epärealistiset mittasuhteet. Vain paras versio itsestä on kyllin hyvä - mutta kenelle?

Emma Teatterissa kesällä 2018 nähtävä Love Me Tinder on komedia rakkaudesta, treffeistä ja sen Ainoa Oikean etsimisestä. Se sopii sekä niille, joiden kokemus treffeillä käymisestä on vuosien takaa että niille, jotka juuri nyt aktiivisesti deittailevat.

Mukana on näkökulmia sekä nuorten, keski-ikäisten kuin vanhusten vaikeudesta löytää se oikea – koska suurin osa ihmisistä kuuluu niihin vääriin.

Näytelmän käsikirjoittajina ovat toimineet Satu Rasila, Minna Koskela sekä Petja Lähde. Lavalla hurmaavat upeat näyttelijät Jarkko Pajunen, Rinna Paatso, Miska Kaukonen ja Maruska Verona.

Love Me Tinder on Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto.

Tutustu Emma Teatteriin ja esitykseen osoitteessa emmateatteri.fi/love-me-tinder/

Esityskausi 31.5.-18.8.

RYHMÄMAJOITUS TURUSSA

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Ryhmähinta alkaen 59€/hlö/vrk/2hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • aamiainen
  • asiakassauna sekä uima-altaan käyttö

Teatteriliput ryhmille suoraan Emma Teatterin myyntipalvelusta puhelimitse 02 5111104 tai sähköpostitse info@emmateatteri.fi
 

Hotelliva­rauk­set ja li­sä­tie­dot: Myyn­ti­pal­ve­lu, Turku, puh. 02-337 3800, myyn­ti­pal­ve­lu.​turku@​sokoshotels.​fi. Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Hinta on alkaen-hinta ryhmille, ryhmäkoko min. 30 henkilöä. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotetta on myynnissä rajoitettu määrä. 

Tutustu hotellityyppeihimme

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone