Sokos Hotels kesädiilit tarjous hotelli kesäloma kesätarjous hotellitarjous Varaa Sokos Hotellien kesädiili!

Kesädiilit Sokos Hotelleissa

Tuplattu omistajan etu -20%  
AO tunnus RGB

Kesä ja diilit jatkuvat – nappaa pian omasi!

Pienikin loma virkistää ja saa aikaan ihmeitä. Ja ihmeet tuntuvat erityisen hienoilta, kun niistä pääsee nauttimaan tavallista edullisemmin. Siksipä reissun päällä kannattaakin hyödyntää omistajan kesädiili -20 %. Varaa pian omasi ja nauti kesästä! Kesädiilit ovat voimassa Sokos Hotelleissa ympäri Suomen sekä Tallinnassa ja Pietarissa.
 
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa hotellissa
  • runsas buffetaamiainen (Suomen ja Tallinnan hotelleissa)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
Majoitusaika 1.6.-31.8.2018
 
Näin tarkistat hinnat ja varaat:
Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.
 
Alennus koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Alennus koskee S-ryhmän asiakasomistajia ja yöpymisestä saa Bonusta. Hinnasta ei saa muita alennuksia. Kesädiilihintaisia huoneita on rajoitettu määrä, etu voimassa toistaiseksi. Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.
 
 

Osallistu kesäkisaan!

Kirjoita mininovelli unelmien kesälomastasi. Ainoa rajoite mielikuvituksellesi on sanamäärä, joka on max 50. Lue tarkemmat tiedot ja osallistu kisaan 29.7.2018 mennessä joko Facebook-sivuillamme » tai täällä »
 

Tilaa uutiskirje »

Tutustu hotellityyppeihimme

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone