Menu
Joulu Kuopiossa
Kategoriatunnus_Original

Joulu Kuopiossa

- 25 %  

Kuopion joulukuu loistaa joulun taikaa ja tunnelma on tähtipölyä täynnä. Me Original Sokos Hotel Puijonsarven poikki Puikkarin väki olemme koonneet sinulle joulukuun parhaat jouluiset Kuopion vierailukohteet vinkiksi:

1. Suomen kauneimmaksi Joulutoriksi 2021 valittu Kuopion Joulutori avautuu jälleen 08.-21.12.2023. Kuopion lumoava Joulutori lumoaa kauneudellaan niin joulun tuoksuilla, mauilla, tunnelmalla kuin ohjelmalla Kuopion legendaarisella mualiman navalla, torilla. Hotelliltamme matkaa Joulutorille vain viiden minuutin matkan kävellen.

2. Kuopion huipulla, Puijon Joulumaassa nautit luonnon ihmemaastatalviseikkailupolusta ja monesta muusta jouluisesta ohjelmasta ja taianomaisesta tunnelmasta koko joulukuun ajan. Perinteinen Kuopion Joulurauha  julistetaan ja jouluhartaus pidetään Kuopion huipulla, Puijolla 24.12. 

3. Kuopion Musiikkikeskuksella, melkein naapurissamme, Suomen loistavimmat tähdet nousevat lavalle loistamaan joulukonserttien merkeissä mm. Rajaton, Erja Lyytinen, Johanna Rusanen-Kartano .. Katso konserttitiedot täältä.

4. Kuopion Eläinpuistossa, Vehmasmäessä Kuopion eteläpuolella päästään kurkistamaan ja nauttimaan eläinten joulusta. Kuopion Eläinpuistoon autolla matkaa Kuopiosta etelään päin noin 20 minuuttia. Aukioloajat tarkentuvat myöhemmin.

5. Kuopion seurakuntien kauneimpia joululauluja pääsee nauttimaan ympäri Kuopiota. Hotelliamme lähin kirkko Kuopion Tuomiokirkko löytyy viereisen Snellmanin puiston laidalta.

6. Kuopion seurakuntien joulukirkot kutsuvat hartaushetkiin, jumalanpalveluksiin ja messuihin 24.-26.12.

7. Kuopion lumoavat ladut kutsuvat hiihtäjät upeiden savolaisten maisemien ääreen. Katso Kuopion reaaliaikainen latuinfo täältä.

8. Laskettelun ystäviä suosittelemme suuntaamaan läheisille Kasurilan tai Tahkon hiihtokeskuksiin. Meiltä matkaa autolla Kasurilaan on noin 20 minuuttia ja Tahkolle vajaa tunti.

9. Lisää Kuopion alueen joulukuun ohjelmasta löydät klikkaamalla alueemme Kuopio-Tahko Markkinoinnin sivuille sekä meidän hotellimme vastaanoton väeltä.

10. Jouluna on ihana nauttia yhteisestä ajasta nauttien valmiista jouluaaton runsaasta herkkupöydästä. Puikkarin perinteinen joulubuffet luodaan Puikkarin kristallikruunujen alle paikallisen pianotaiteilija Juho Kelan jouluisella säestyksellä jouluaattona 24.12. klo 13-21.  Suosittelemme lämpimästi vieraitamme tekemään varauksen ennakkoon, sillä paikkoja on rajoitetusti.

11. Kysy lisää Kuopion joulukuun tapahtumista hotellimme vastaanoton väeltä!

Meille vieraidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on sydämen asia. Teemme kaikkemme että vierailusi meillä on turvallista
 

********************

ORIGINAL SOKOS HOTEL PUIJONSARVI, KUOPIO
Jouluma­joi­tus asia­kas­o­mis­ta­jil­le jopa -25% päi­vän hin­nas­ta
 
Hin­taan si­säl­tyy:
 
* Majoittuminen valitsemassasi huoneluokassa
* Runsas buffetaamiainen ravintola Utussa
* Kuopion kattojen yllä hotellin saunojen sekä kuntosalin käyttö
 
 
Näin va­raat: 
 
Par­haan hin­nan saat kir­jau­tu­mal­la S-käyt­tä­jä­ti­lil­lä­si verk­ko­si­vuil­lem­me. Näin pää­set hyö­dyn­tä­mään asia­kas­o­mis­ta­jan par­haan edun -25 % Päi­vän hin­nas­ta. Jos si­nul­la ei ole tun­nus­ta, voit luoda sen sivun oi­keas­ta ylä­lai­das­ta koh­das­ta Kir­jau­du > Luo S-käyt­tä­jä­ti­li. Voit myös tehdä va­rauk­sen ilman kir­jau­tu­mis­ta.
 
Tee ho­tel­li­ha­ku va­lit­se­mal­la ha­lua­ma­si kau­pun­ki tai ho­tel­li, ma­joi­tuk­sen päi­vä­mää­rät ja hen­ki­lö­mää­rä sekä mer­kit­se­mäl­lä S-Etu­kort­ti. Saat nä­ky­viin saa­ta­vil­la ole­vat huo­ne­hin­nat. Lisää va­rauk­see­si myös ha­lua­ma­si li­sä­tuot­teet ja pal­ve­lut. Va­raus­vah­vis­tuk­sen saat säh­kö­pos­tii­si. Huo­maat­han, että li­sä­pal­ve­lui­ta ei voi va­ra­ta saman päi­vän va­rauk­sil­le, kysy täl­löin li­sä­pal­ve­lui­ta ho­tel­lis­ta.
 
Li­sä­tie­to­ja: 
 
Ori­gi­nal Sokos Hotel Pui­jon­sar­vi, puh. +358 10 762 9500 (Pu­he­lun hinta 010-al­kui­seen nu­me­roon 0,0835 €/puh. + 0,1209 €/min.), sales.​peeassa@​sok.​fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.