Kategoriatunnus_Break
Valokarnevaali Linnanmäellä Lokakuussa

Hurmaava valokarnevaali Linnanmäellä

36 € 
S-etukortti
/ranneke

Linnanmäki rannekkeet kannattaa ostaa edullisesti majoituksen yhteydessä Break Sokos Hotel Flamingon vastaanotosta. Ostamalla rannekkeet meiltä vältyt  turhalta jonottamiselta Linnanmäen porteilla ja pääset suoraan itse asiaan eli hauskanpitoon!

Myymme Linnanmäen rannekkeita majoittuville hotelliasiakkaille S-ryhmän omistajahintaan 36 €/kpl (norm. 39 €).

Näe Linnanmäki uudessa valossa!

Linnanmäki loistaa Valokarnevaalin ajan erikoisvalaistuna! Muun muassa Tivolikuja ennen pääsisäänkäyntiä ja molempien sisäänkäyntiporttien alueet saavat valokäsittelyn. Kiertele valokohteet mm. Kahvikuppikarusellin, Mustekalan ja Miniautojen ympäristössä ja käy katsomassa kauniisti valaistut Kingi ja Vuoristorata. Hepparadan ympäristössä voit kokea Taikametsän tunnelmaa. Keskusaukion täyttävät sadat pienet valopisteet ja puissa roikkuvat peilipallot.

Vesitornin sisällä nähdään videosuunnittelija Janne Aholan upea videoteos "Counterparts" ja Hurjakurussa hohkaa sekä virtaa valotaiteilija Anssi Ruotasen valoteos "Emanaatio". Eri puolelta huvipuistoa löytyvät myös neljän eri taiteilijan projisointiteokset. Mukana ovat rekvisiittataiteilija Maikki Pekkala, videotaiteilija Sellekhanks, kuvataitelija Sakari Larjon ja valosuunnittelija Aleksander Salvesen.

Usea Linnanmäen tuttu laite on saanut sisätiloihinsa erityisvalaistuksen. Autoradalla voi käydä kokemassa autoajelun uudenlaisessa tunnelmassa, yksi valoinstallaatio on nähtävissä vain Maisemajunasta käsin, Linnunrata eXtran laiturialueen käytävän scifi tunnelma korostuu Valokarnevaalin ajan ja Vuoristoradan tunnelissa värit ja muodot vilisevät silmissä! Kaikki kohteet rannekkeella tai laitelipulla.

Valokarnevaali toteutetaan yhteistyössä Sun Effects Oy:n kanssa

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa