Vappu Original Sokos Hotel Helsingissä
Kategoriatunnus_Original

Hotelli Helsinki vapun sydämessä

Alk. 106 € 
AO tunnus RGB
/vrk/2 hh

Sukella aitoon helsinkiläiseen vappuun suoraan hotellin ovelta. Perinteeksi muodostunut Havis Amandan, tai tuttavallisemmin Mantan, lakitus tapahtuu vappuaattona kauppatorilla, vain muutaman askeleen päässä Original Sokos Hotel Helsingistä. Sijainti rauhallisella kävelykadulla mahdollistaa hyvät yöunet myös vapun keskellä, joten sängyn pehmeiden lakanoiden välissä saat ansaitun hengähdystauon vappuhulinoista.

Ullanlinnan perinteinen vappupiknik kerää vuosittain tuhansia helsinkiläisiä juhlistamaan vappua Kaivopuistoon. Voit lainata piknik-korin vastaanotostamme, tai käy fiilistelemässä tunnelmaa muuten vain. Päivästä voi nauttia myös Frans&Amélien ja Memphis Hesarin terasseilla, jotka ovat auki sään salliessa. Hyvän vaihtoehdon piknikille tarjoaa jo perinteeksi muodostunut Memphis Hesarin Vappupöytä tai Frans&Amélien Vappubrunssi. Suosituille vappubrunsseille on hyvä tehdä pöytävaraukset.

Iloista vappua!

Original Sokos Hotel Helsinki

Huoneet alk. 126 €/vrk/ asiakasomistajille.

Netin kautta varaat vieläkin edullisemmin. Huonehinnat alk. 106 €/vrk asiakasomistajille.


Hinta sisältää:

  • majoituksen kahdelle
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • iltasaunan

Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Hinta on alkaen-hinta vapaa-ajan matkustukseen ja on voimassa saatavuuden mukaan. 

Tiedustelut:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 601. (puheluhinnat 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Helsinki

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone