Gridit Osuuskunnalle ja sen jäsenyrityksille

Tervetuloa Sokos Hotelliin!

Ihmiset ovat erilaisia. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi meillä on kolme täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break ja Solo.
 
Sokos Hotels on Suomen arvostetuin, luotetuin, vastuullisin hotelliketju, johon kuuluu 50 hotellia Suomessa, kaksi Tallinnassa ja kolme Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai vapaa-ajan kohteissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.  
 
 
Sokos Hotels -ketju tarjoaa Gridit Osuuskunnalle ja sen jäsenyrityksille vapaa-ajan matkustukseen tarkoitetun hintaedun:

-15 % päivän hinnasta

Varauksen voi tehdä alennuskoodilla GRIDIT ketjumme verkkosivuilta www.sokoshotels.fi tai myyntipalvelun kautta. Huoneita voi varata enintään kolme per varaus.
 
 
Hintaetu koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan 31.12.2019 asti kaikissa Sokos Hotelleissa Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Varaus on maksettava varauksenteon yhteydessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. 
Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, ei muita alennuksia. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.
 
Voimassa oleva yrityksen henkilökortti/käyntikortti esitettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä.
 
 
Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Täytä varauskoodiksi GRIDIT. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätietoja:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista.
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone