Kategoriatunnus_Break

Fitness Cover Girl -kilpailukiertue Vuokatin Amarillon yökerhossa pe 4.11.

FITNESS COVER GIRL 2017 - kilpailukiertue / Vuokatin Neito

Vuoden 2012 syyskuussa markkinoille lanseerattu uudenlainen kauneuskilpailu jossa yhdistyy show ja urheilullisuus, kovassa nosteessa oleva fitness-trendi, esiintyminen sekä kauneuskilpailun elementit, on saavuttanut parissa vuodessa huikean suosion.

Fitness Cover Girl on kilpailukiertue, jossa etsitään uutta, valovoimaista ja raikasta mallikasvoa edustamaan tuotemerkki SportLife Nutritionia ja työskentelemään mallina Mallitoimisto FaceMakerin listoilla.

Kilpailussa yhdistyy niin show kuin urheilullinen elämäntapa uudenlaisella tavalla. Kilpailussa etsitään nimenomaan atleettista mallin ominaisuudet omaavaa näyttävää nuorta naista, jolla olisi myös kiinnostusta fitnestä kohtaan lajina. Kilpailun osallistujilta ei kuitenkaan vaadita perusteellista fitnesskuntoa vaan urheilullista, mallimaista vartaloa. Fitness Cover Girl -kilpailu on herättänyt runsaasti mielenkiintoa hakijoissa, ja kilpailuun onkin tänä vuonna ollut hakijoita enemmän kuin yhteenkään toiseen kauneuskilpailuun Suomessa.

Fitness Cover Girl -kilpailukiertue pidetään Kainuussa kaksi päiväisenä 4.-5.11.2016. Perjantaina 4.11 kilpaillaan Vuokatin HileBarissa jolloin tytöistä valitaan historian ensimmäinen Vuokatin Neito. Ja lauantaina kisataan Kajaanin Onnelassa Kainuun Neito 2016 tittelistä. Molempina iltoina Fitness Cover Girl -kiertueen semifinaaliin tuomaristo nostaa kaksi tyttöä.

Maakunnan oma pr-kasvo tullaan palkitsemaan huikealla määrällä palkintoja kuten pokaalilla, hiustuotteilla, risteilylahjakortilla sekä erilaisilla kauneustuotteilla. Lisäksi voittaja saa sopimuksen Mallitoimisto FaceMakerin kanssa. Sekä Vuokatin Neito että Kainuun Neito 2016 pääsee myös Suomen suurimman mallikilpailun Best Model of Finland-kilpailun finaaliin.

Tapahtuman järjestäjänä ja myös illan juontajana toimii Johanna Loiri.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Vuokatti

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa