Kategoriatunnus_Original

FestiVilla Vaasassa 15.-16.6.18

alk. 37 € 
AO tunnus RGB
Viime kesänä suuren suosion saavuttanut FestiVilla järjestetään jälleen ensi vuonna kesäkuun puolessavälissä. Festivieraita viihdyttää viime kesän tapaan kaksipäiväinen kattaus kotimaan kärkiartis- teja Villa Sandvikenin ainutlaatuisessa miljöössä. Lisäksi lauantaina vietetään Vaasan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestettäviä lasten festejä. 
 
Musiikkifestivaali FestiVilla järjestetään toisen kerran Vaasassa ensi kesänä 15.–16. kesäkuuta. Ravintola Villa Sandvikenin ympäristöön sijoittuvat festit houkuttelivat viime kesänä Hietalahden puistoon kävijätavoitteensa verran festarivieraita ja saivat tyytyväisen arvion niin järjestäjiltä kuin kävijöiltäkin. 
 
– Festien jatkoa on kyselty paljon, ja ensi vuoden festarit rakennetaankin viime kesän onnistuneiden kokemus-ten pohjalta. Tiedossa on hyvän ruoan, juoman ja musiikin yhdistävä kokonaisuus. Olemme myös kehittäneet festejä saamiemme palautteiden perusteella, FestiVillan tapahtumakoordinaattori Timo Tiilikka kertoo.
 
Iltaohjelman lisäksi lauantaina järjestetään lasten oma festipäivä yhteistyössä Vaasan kaupungin kanssa. Ensimmäisillä festeillä lastentapahtuma houkutteli Hietalahden puistoon jopa odotettua enemmän väkeä, joten ilta- ohjelman ohella myös lasten festien toteuttamisesta haluttiin pitää kiinni. 
 
KOVIA KOTIMAISIA, LAADUKKAITA VIINEJÄ SEKÄ STREET FOOD -HERKKUJA
 
Viime kesän FestiVilla keräsi viikonlopun aikana noin 8 000 vierailijaa mukaan lukien lastentapahtuman kävijät. Päätähtinä esiintyivät tuolloin muun muassa pitkältä keikkatauolta palannut Kaija Koo sekä SANNI. Tulevasta FestiVillasta järjestetään lehdistötilaisuus heti kun kaikki esiintyjät saadaan varmistettua.
– Tavoitteena on kasvattaa vielä kävijämäärää. Alustavat artistikiinnitykset antavat siihen hyvät eväät, Tiilikka vihjaa.
 
Keikkakesän ykkösnimien lisäksi Villa Sandvikenin omat festit tarjoavat valikoiman laadukkaita viinejä sekä  street food -henkistä ruokaa, jonka raaka-aineiksi valikoidaan paikallisia pohjanmaalaisia tuotteita. Festialueella nautiskellaan esimerkiksi Villan keittiömestarin loihtimia burgereita ja muita street food -annoksia. VIP-vieraat pääsevät nauttimaan Villa
Sandvikenin sisätiloissa tasokkaasta buffetpöydästä.
 
FestiVillan päiväliput, lippupaketit sekä VIP-liput ovat myynnissä Studio Ticketissä ja Villa Sandvikenin myyntipalvelussa.
 
Esiintyjät:
 

PERJANTAI

(k-18)

Kristian Meurman 

Mies, ääni ja kitara. Luvassa rockia, kenties bluesia ja aika vähän iskelmää. Vivahteikkaan uran tehneen Meurmanin esikoisalbumista on ehtinyt vierähtää jo vuosikymmen.

Viktor Hurmio & Fetknopparna 

Jo vuonna 1982 Vaasassa alkunsa saanut bändi on vuosien var-rella noussut salaperäisyyden verhoamaksi myyttiseksi rocklegendaksi. Kenties 80-luvun suurin suomenruotsalainen kokoonpano aloitti Tuomari Nurmio -covereilla, ja osaa uransa alkutahtien tapaan edelleen hurmata yleisönsä.

FORK 

FORK ei ole perinteinen rock- eikä a cappella -bändi vaan jotain muuta. FORK tekee a cappella -musiikille saman, mitä Jimi Hendrix teki kitaralle. Bändin laajaan ohjelmistoon kuuluu niin Coldplayta, Lenny Kravitzia kuin Rihannaakin.

Jukka Poika 

Jukka Poika on Suomi-reggaen suurnimi, joka saa yleisön takuuvarmasti heilumaan rennonletkeiden rytmiensä tahtiin. Positiivisen elämänasenteen nimiin vannova Jukka Poika julkaisi viime marraskuussa uuden singlen Rakkaus on meissä.

JVG 

Jaren ja VilleGallen muodostama JVG on kiistatta Suomen suosituin rap-yhtye. Viime vuoden toukokuussa yhtye starttasi Paluu tulevaisuuteen -kiertueensa kahdella megakonsertilla Hartwall
Arenalla, ja samana vuonna julkaistiin hitit Paluu tulevaisuuteen, Hehkuu ja Revolveri, jotka kaikki lukeutuvat vuoden striimatuimpien kappaleiden joukkoon. JVG on ehdolla vuoden 2018 Emma-gaalassa neljässä kategoriassa: vuoden albumi (Popkorni), vuoden biisi (Älä jätä roikkuu), hiphop sekä vuoden yhtye.

 

LAUANTAI

(k-18)

Popvatkain

Hillitön bilebändi kaikenikäisille ja kokoisille! Musiikissaan ryhmä palaa nuoruutensa kotimaisiin sekä ulkomaisiin hitteihin ja höystää kokonaisuutta uudemmilla helmillä. Lavalla popkoneessa
vatkautuvat niin Eput, Dingo, Frederik, Tommi Läntinen, Kolmas nainen, Popeda kuin monet ulkomaisten huippuartistien menobiisit ruotsiksi ja englanniksi.

Mira Luoti 

PMMP:stä soolouralle ponnistanut Mira Luoti julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa, jota kiiteltiin henkilökohtaisesta ja artistin kuuloisesta otteesta. Nainen on ihastuttanut vahvan fyysisellä liveshow'llaan ja keikkailee tätä nykyä uuden bändinsä kanssa, joka koostuu mm. Tiktakista, Indicasta, Wrecking Queesistä ja Astrid Swanin yhtyeestä tutuista muusikoista. Mira julkaisi marraskuun lopussa uuden singlen Seinän läpi.

Roope Salminen ja Koirat 

Roope Salminen & Koirat on noussut suosioon räjähtävillä liveesiintymisillään. Kahdeksanhenkisen bändin keikoilla bileet pannaan pystyyn sekä yleisössä että lavalla. Vuonna 2010 perustettu yhtye tunnetaan mm. kappaleista Snadi, Sinulle mutsi, Madafakin darra ja Pilkun jälkeen.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani 

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani kuvailee itse musiikkiaan "kaihomareiksi" – luvassa on rytmiä, karnevaalia, akustista tunnelmointia, surumielistä kaihoa ja isoa iloa. Live-esiintymisillä yleisönsä villinneen yhtyeen kuudes levy ilmestyi marraskuussa.

Reino Nordin 

Musiikkityyliään muokannut Reino Nordin on noussut Antaudun-albuminsa myötä kotimaisten artistien tähtikaartiin ja nappasi tänä vuonna uransa ensimmäiset viisi Emma-ehdokkuutta. Nordinin singlet Antaudun, Kato mua silmiin, Momentumii ja Kosketa ovat nousseet yksi toisensa jälkeen hiteiksi, ja Antaudun rikkoi lisäksi nopeasti 10 miljoonan striimin maagisen rajan. Samaan on aiemmin yltänyt vain kourallinen suomalaisia artisteja.

LASTEN FESTIT

Lauantai päivä (s)

Mimi & Kuku 

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi & Kuku ottaa lapset mukaan esityksiinsä. Energinen kaksikko käsittelee lasten maailman päivänpolttavia aiheita ja aktivoi esiintymisellään pikkuväen omaa ajattelua ja mielikuvitusta.

Herra Heinämäen Lato-orkesteri 

Herra Heinämäki on stressaantunut maanviljelijä, jonka puuhailujen seuraaminen on kylän lapsille suurta huvitusta. Herra Heinämäen päivien pelastus on hänen ladossaan asustava Lato-orkesteri, jonka musiikki tuo helpotusta kiireisen maatilan isännän arkeen. Heikki Salo ja Janne Louhivuori julkaisivat vuonna 1999 Omskista-lastenmusiikkilevyn, johon perustuva Herra Heinämäen Lato-orkesteri -TV-sarja esitettiin Pikku Kakkosessa.

 
Yhden päivän lippu 42,00€ S-Etukortilla 37,00€
Kahden päivän lippu 75,00€ S-Etukortilla 65€
 
Yritys- ja VIP-liput myynnissä jo nyt! Lunasta liput kesän hauskimmille festeille ennakkoon edullisempaan hintaan. Ennakko-ostajan etu on voimassa tammikuun loppuun.
 
YRITYSLIPPU 70,00€
Yritysliput sisältävät yhden päivän aluelipun, neljä drinkkilippua ja yhden ruoka-annoksen FestiVillan ruokarekasta. Yritysliput saatavana ainoastaan yli 5 hengen ryhmille.
 
VIP-PAKETTI 120 € 
VIP-paketti sisältää yhden päivän aluelipun, illallisen FestiVilla-buffetissa, Villa Sandvikenin sisätilojen ja VIP-teltan käytön sekä lasillisen kuohuviiniä.
 
Lisätiedot:
Timo Tiilikka
tapahtumakoordinaattori
p. 050 086 7191
timo.tiilikka@sok.fi
 

Tutustu hotellityyppeihimme

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone