Elonkerjuu paluukeikat rewell center vaasa pääsiäinen
Kategoriatunnus_Original

ELONKERJUU Rewell Center, Vaasa 31.3.18!

alk. 26,90 € 

ELONKERJUU PALAA NÄYTTÄVÄSTI KEIKKALAVOILLE  KAKSI SUURTA AREENAKONSERTTIA POHJANMAALLE!

REWELL CENTER VAASA LAUANTAI 31.3.2018 

Elonkerjuu on tunnettu energisistä lavaesiintymisistään ja folk-vaikutteisesta suomirockistaan, jonka sanoituksissa paistaa läpi pohjalaisuus. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Viistäköön siipeni maataSurun ja ilon kaupunkiPauhaava sydän sekäKimpale kultaa. Uransa aikana Elonkerjuu on tehnyt 8 albumia, yhden livealbumin sekä 1 kokoelma-albumin, jotka ovat keränneet suursuosion ja myyneet yhteensä yli 450 000 kappaletta.

Kaksi vuotta tauolla olleen Elonkerjuun uusi solisti Osku Ketola on aiemmin tunnettu The Voice Of Finlandista ja omaa muun yhtyeen tavoin juuret Pohjanmaalle. Ilmajoen Koskenkorvalta kotoisin oleva laulaja on innoissaan tulevista keikoista: "Lavoille paluuta on valmisteltu Elonkerjuu -leirissä suurella sydämellä ja sykkeellä. Toivon, että bändin fanit jakavat saman innostuksen ja saamme yhdessä luotua paluu keikoille erityisen tunnelman!"

Paluukeikkojen järjestelyistä vastaa pohjalainen tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productions Oy. Seinäjoen konserttiin mahtuu 3 000 yhtyeen ystävää ja Vaasaan 1 000. Konsertit ovat K-18.

Ovet avataan klo 22!

Lisätietoja löytyy täältä

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone