Bomba Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
Kategoriatunnus_Break
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus akustisesti Bomba 14.9.2019

Bomba LIVE: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus akustisesti

alk. 19 € 

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus vetäytyi keikkatauolle viime vuoden loppupuolella tapahtuneen mittavan Suomen kiertueen jälkeen. Yhtyeen alkuperäisenä tarkoituksena oli aktivoitua estradeille seuraavan kerran vasta keväällä 2020 julkaistavan uuden studioalbumin myötä, mutta bändi on nyt tehnyt faneja miellyttävän tarkistuksen suunnitelmiinsa.

Syyskuun 2019 akustisella kiertueella yhtye nähdään ja kuullaan Nurmeksen Bomballa.

Liput Bomban keikalle ennakkoon raflaamo.fi  19 e, ovelta 22 e.

Omistajan edulliset majoitus+lippu -paketit alk. 58,50 e/hlö/vrk/2 hh:ssa Break Sokos Hotel Bomballa, varaukset www.sokoshotels.fi varauskoodilla BNISKA19 tai puh. 010 7830 450.
(alk. hinta karjalaiskylän hirsirivitalojen huoneissa (economy), kylpylähotellin standardhuoneissa hinta on 76,50 e/hlö/vrk/ 2 hh:ssa)


Tapahtuma on K-18

TERVETULOA !

Illan aikataulut:

Ovet klo 21.00

Showtime klo 22.30

Ravintola suljetaan klo 02

 

Bändin kuulumisia:

"– Mehän soitimme kaksi akustista keikkaa toimittaja Timo Isoahon kirjoittaman Trio Niskalaukaus -kirjan julkistamistilaisuudessa viime elokuussa. Homma toimi yllättävän hyvin, ja Rautiainen sitten ehdottikin – muiden orkesterin jäsenten rohkaisemana – pienimuotoisen akustisen kiertueen tekemistä, kertoo kitaristi Jarkko Petosalmi.

– Koko orkesteri oli sitä mieltä, että miksipä ei – siis minä mukaan lukien. Minähän olen takavuosina tunnetusti julistanut, että "ennemmin vaikka eroan yhtyeestä kuin soitan akustista kitaraa".

Mitä on tapahtunut?

– Ehkä olen tullut vanhemmaksi ja viisaammaksi? Ainakin se parikymppisen kaverin typerä "en ikinä koske akustiseen" -uho on hieman laantunut kahdessakymmenessä vuodessa, nauraa Petosalmi.

– Paljastettakoon siis, että olen ostanut akustisen kitaran, ja sehän vaikuttaa hienolta instrumentilta. Nyt pitää vaan opetella soittamaan sitä.

Entä miten seuraavan studioalbumin sävellystyö etenee?

– Uusia demoja on valmisteltu kiivaasti, ja levyn runko alkaa hahmottua. Näyttää siltä, että pääsemme studioon loppuvuodesta". 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Bomba

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone